14évesen már csináltathatok francia műkörmöt?
Csináltathatsz.
De vigyázz, hogy jó, megbízható körmöst válassz! Engem az én körmösöm úgy befertőzött gombával, hogy utána még hónapokig mászkáltam a körmömmel orvoshoz. Már egy éve leszedettem, de még mindig borzalmas állapotban vannak a körmeim. Szóval csak ha nagyon-nagyon akarsz, akkor csináltass és akkor is jó körmöshöz menj!
Egy ismerősöm is csináltatott magának műkörmöket 15 évesen.Évekig használta,és egyszer sem pihent a körme.22 évesen amikor terhes lett úgy döntött elég volt a műkörmökből.Iszonyú fájdalmas volt ,hogy levették neki,és most alig van valami a körme helyén..Orvoshoz jár vele,mert csak egy vékony hártya van rajta,mivel a műköröm miatt nem tudott levegőhöz jutni,sem regenerálódni...
Ha már csinálsz ilyen ökörséget,figyelj arra,hogy időnként pihentesd..
14 évesen??
Egyébként meg balesetveszélyes, csak egyszer akadjon bele tesi órán valamibe és szakad az egész körömágyad vele.Okostojás.Ezzel egyébként öregíted is magad.Majd lehet 3 hetente töltetni 3000 ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!