Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen képeket tartalmazzon a...

Milyen képeket tartalmazzon a portfólióm?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni modellkedni, viszont még csak 1 képem van. Egy fotós rokonom segít elkészíteni, aki közbe ha ideje engedi készít képeket. Eddig csinált 2 nagyon jó minőségű képet, amelyből az egyiken inkább helyesen nézek ki a másodikon viszont nagyon egyedi, különleges vonsásaim vannak de nem éppen azt hangsúlyozza ki hogy mennyire vagyok rajta jóképű.

Sajnos nagy hibám, hogy mindig azokat a képeket választom ki és használom fel amelyiken a leghelyesebb vagyok. Azt mondta a keresztapukám aki fotóz engem, hogy mindenféle kép kell a portfólióba, ne csak azokat rakjam bele amelyiken hú de jól nézek ki. Igaza van? Sajnos annyira nem értek még hozzá.

Előre is kösz a választ.

17/F

2010. nov. 14. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az a legjobb, ha olyan képeid vannak, amiken mindig más és más arcodat tudod mutatni. A lényeg, hogy ne vágd mindig ugyanazt az arcot. Az egyiken legyél komoly, de tudj hahotázni is ha kell. Legyen olyan kép is amin helyes vagy, de tudj "átváltozni", tehát nem baj, ha egyes képeken a jellegzetességeid, esetleg valamely karakteres arcvonásod érvényesül.

Sok sikert a jövőben!

2010. nov. 14. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:
az hogy mindig azokat válogatod ki csak akkor baj, ha azok mind egy kaptafra mennek. a portfolio akkor jo, ha változatos vagy rajta, hiszen a majdani munkaadódnak az a jó, ha sokféleképpen tudsz kinézni, így több helyre használhatja fel a képeid. ettől még előnyös képeket kell tallnod, persze.
2010. nov. 14. 11:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

A másik hibám az, hogy sajnos mindig komolya az arcom, nem vagyok az a nevető típus, viszont a szinte minden képen más arcot tudok mutatni.

2010. nov. 14. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:
nem linkeled be a képed? kíváncsi vagyok rá ^^
2010. nov. 14. 18:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Már raktam fel magamról képet ide, csak az itteni mentalitásnak köszönhetően mindenki jól leszólt, mert ugye azt könnyebb mint elismerő szavakat adni :S

Meg sokaknak az a baj ha hátravan zselézve a hajam, valakinek az ha nincs arcszőrzet az arcon és ilyeneket írnak be mintsemhogy a lényeget mondanák...

Már nem szívesen linkelem ilyen helyekre a képeimet, inkább a való életbe lévő véleményekre alapozok, ami hála istennek 99%-ba pozitív :)

Amúgy köszi mégegyszer a válaszokat.

2010. nov. 15. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!