Mennyire fájdalmas, vagyis milyen érzés, amikor tetoválnak?
Szombaton lehet megcsináltatom,és nekem ez lesz az első,nem félek,csak érdekel,hogy milyen érzés,amikor varrnak :D
Akinek van,elmondaná a tapasztalatát?
Szia!
Én szeptemberben tetováltattam, tehát viszonylag friss élmény.Nekem tarkómon van, iszonyatosan be voltam sz@rva, hogy fájni fog és megrándulok akaratlanul és el lesz b@szva miattam.Aztán mondja a srác, hogy most csinál egy kis részt, hogy érezzem, milyen.Hát nem éreztem semmit.Csontnál kicsit kellemetlen, de nem fájó.
Mit varratsz, ha nem titok?:)
Attól függ hova csináltatod.Nem észes,olyan mintha tűvel karcolgatnának(mert azt csinálják végülis:D)
nekem van egy pár,de a hasamon fájt a legjobban.Abba se lehet belehalni mondjuk.
Kérdés,hogy milyen a tűrőképességed:)
Köszönöm a válaszokat,azt kihagytam,hogy lapockára lesz :D
Én nem vagyok ilyen téren félős, van elég sok piercingem,de azért az más,mint egy tetoválás.
Amúgy egy old school mintát szeretnék,fecskével,rózsával meg ilyenekkel,holnap megyek be a szalonba és rajzolnak nekem mintát,már nagyon izgulok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!