Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tartós női parfüm nyárra?...

Tartós női parfüm nyárra? Olcsó ár kategoriába igy 10000 ig

Figyelt kérdés
ápr. 21. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Bemész a dm-be és elkezdesz szaglászni. Nekem istenkirály bőröm van, szinte minden tartós rajta, de ezzel nem vagy előrébb.

Egy tipp: nyáron az oud-os parfümök a legtartósabbak.

ápr. 21. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
55%

Ne fújj magadra oudot nyáron, mert az a többi évszakban is ordenáré tömény tud lenni. Nyáron több embernek épp eléggé fáj a feje a meleg miatt, ne akard őket még jobban megfullasztani.

Hát, tízezer egy jó parfümért elég szűk tartomány. Nem is írtál semmit az ízlésedről, hogy milyen illatokat szeretsz. Pedig csak az számít, és nem az, hogy éppen mit reklámoznak.

A lényeg, hogy ne legyen vakvásárlás, mindenképp teszteld le.

ápr. 21. 18:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Dm böl nem vennék parfümöt mert egyik sem tartós
ápr. 22. 19:19
 4/5 anonim válasza:
100%
Nekem a Sol de Janeiro tartós szokott lenni de 9 és 16ezer Ft között vannak
ápr. 25. 14:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja és nem fulassztok meg senkit de szeretem a hosszan tartó illatokat kedves válaszoló lehet te a büdös illatokat szereted amit ha megveszel és elillan 5 perc alatt mert eddig már vettem rengeteg drága parfümöt és egyiksem vált be
ápr. 25. 21:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!