Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jól tudom hogy anyajegybe nem...

Jól tudom hogy anyajegybe nem lehet piercinget szuratni?

Figyelt kérdés
Nem a kiemelkedő anyajegyre gondolok hanem csak egy pici barna pötty a borommel egy síkban. Pont ott van ahova a 3. Lobe piercinget kellene szúrni

tegnap 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni, hogy pontosan mi az. Bőrgyógyászt kérdezz meg erről első körben.

Pigmentfolt is lehet, mint a szeplők, szerintem akkor veszélytelen oda szuratni.

Anyajegyet viszont nem érdemes ilyennek kitenni, sose lehet tudni hogy reagál a szervezeted. De ha az, akkor leszedetheted, meggyógyul és utána mehet is a piercing :)

Tudom, jön a nyár, jó lenne minél hamarabb, meg a hőség előtt, de türelem még egy picit, szakember véleményét kérd ki mindenképp.

tegnap 18:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Az inkább szeplőnek hangzik, így leírás alapjàn.

Az anyajegybe jobb ha nem. Ha elrákosodik, nehezebb észrevenni, nem tudni hogy a piercing az oka vagy a az anyajegy.

ma 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!