Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja a nyelvfék...

Mi lehet a baja a nyelvfék piercingemnek?

Figyelt kérdés
a kérdés elég hülyeség. körülbelül 2 hete szúrtam magamnak egy nyelvfék piercinget (most lehet fújjolni h az hülyeség, meg h magamnak szúrtam akk ne csodálkozzak, de nem ez az első piercing amit csinálok, már sokat csináltam.) na és az van vele, hogy szúrás után 1-2 nappal begennyesedett, valószínű nem fertőtlenítettem le a piercinget rendesen, és az már elmúlt, de a piercingre valami fehér cucc rászáradt, és nem tudom lemosni. a fogkrémre gyanakszom,de kétlem, mert azt letudnám mosni, meg az is eszembe jutott h a genny rászáradt de az nem valószínű. szóval abba kéne segítség h mit csináljak vele? kivenni nem szeretném, mert nem fáj meg semmi , csak így fura a piercing. meg ha kiveszem nehezen tudom visszacsavarni a golyót. bocsi kicsit hosszúlett :$
2010. nov. 9. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha megkérsz rá 1 közös kóla után lenyalom.

Ha jócsajvagy feltéve. Komolyra fordítva a szót fogd le a kezeddel és kapard meg vmivel a cuccot.

18/F

2010. nov. 9. 20:47
 2/6 anonim válasza:
lehet fogkő. azt a reszt nem tudod rendesen tisztitani, ezert bár nem fog, de fogko van ezeken mindig.
2010. nov. 9. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:
NYÁLkő...kapard le, semmi baj, ez természetes. Nekem a nyelvpc alsógolyólyán van ilyen, egyszerűen a nyálban lévő ásványi anyagok lerakódnak a piercingen.
2010. nov. 9. 23:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Fogkefével próbáltad, csak úgy simán?

Amúgy tudom, írtad, hogy nem tudod kiszedni, de lehet, mégis azt kéne, kiszeded, letakarítod, lefertőtleníted, a helyét is, aztán visszateszed.

2010. nov. 10. 00:41
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:) már próbáltam lekaparni simán fogkefével, de szerintem kiveszem, letisztítom és visszarakom

:)

ja egyébként meg átlagos csaj vagyok :D

2010. nov. 10. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem baj az. én is átlagos vagyok a magam módján :)

első voltam.

2010. nov. 11. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!