Szerintetek jó lenne ajándéknak az hogy medáltadok a barátnőmnek az én monogramommal? Lányok elsősorban.
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 19:38
1/15 anonim válasza:
persze nagyon jóó :
örülni fog szerintem
de lánc nincs hozzá?
2/15 anonim válasza:
Szia. :)
Szerintem aranyos ötlet. Ha persze jártok, és fiú vagy. :D
És biztos szívesen viseli majd. Amúgy egyezüst medál nem dárga, és ha teheted, vegyél hozzá egy ezüst nyakláncolt. szerintem max 5000, de 4000 ft-ből is kijön. ( a medál nem vészes) :) de egy sima medál cuki taartóban, nagyon kedves ajándék. (:
3/15 A kérdező kommentje:
nyakláncot már vettem neki hozzá előre de akkor nem volt ötletem hogy mit vegyek rá:S De köszönöm a válaszokat nektek!:)
2010. nov. 9. 19:50
4/15 A kérdező kommentje:
amúgy 7 hónapja vagyunk együtt és nagyon jól megvagyunk:) és igen fiú vagyok:) és mégegyszer köszi!:)
2010. nov. 9. 19:52
5/15 anonim válasza:
szia, hát én nagyon örülnék neki, ha a barátomtól ilyet kapnék...
18/L
6/15 A kérdező kommentje:
köszi:)
amúgy mióta vagytok együtt?:) csak kérdezem minden hátsó szándék nélkül:)
2010. nov. 10. 15:25
7/15 anonim válasza:
Szerintem végül is nem rossz ajándék.. jobb mint a félbetört szíves medál, áhhgg attól kiráz a hideg-.- Sablonos közhelyes..semmi személyes vagy kreatív nincs benne-.-
8/15 anonim válasza:
én is nagyon örülnék, tuti mindig hordanám. :) *.* [barátommal 6 hónapja vagyunk együtt] ^^
csak valami lányos, csinos medált vegyél, ne valami ötcentis strasszosat, hanem kicsi ezüstöt. xD
9/15 anonim válasza:
hááátt...nemtudom..nekem annyira nem jönne be: D 15/L
10/15 anonim válasza:
fuu én nagyon örülnék neki ha ilyet kapnák a barátomtól. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!