Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 165 cm magas vagyok és 45 kg...

165 cm magas vagyok és 45 kg és ha valaki ezt meghallja szinte mindenki elájul. Miért? ^o)

Figyelt kérdés
2009. jan. 9. 17:23
1 2
 11/17 anonim válasza:
én 155 vagyok és 35kg és egyáltalán nem érdekelnek akik azt mondják hogy ez igy nem jó én jól érzem igy magam és punktum (nekem se megy a hizás)
2009. szept. 3. 20:02
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jo kérdés!

Én sem nyávogok pedig 175 cm, és 50 kg os vagyok, de csininek érzem magam! Mert az is vagyok!:D

Rám is mondanak ezt az, de mivel 1 ember mond soványnak 9 meg irigykedik az alakomra..háááááááát :D

Én is kisseb koromban mindent elkövettem hogy kövérebb legyek még vajat is meg minden ilyen hülyeséget is magamra kentem ennek érdekében!

DE mára már rájöttem hogy soha nem cserélném el az alakom!

Minden csak felfogás kérdése, mert ha szarul állsz a dolgokhoz és ha megbámulnak ne gondold egyből azt hogy azért van mert csunya vagy és sovány, hanem azért mert 100 nőből te vagy épp az az 1 aki nem küzd tul sullyal! :)

Én régebben modellkedtem.., de még 15 éves koromban lestoppolt 1 szuper pasi akinek már a felsége vagyok!

És....hát...szép az élet! :D:D:D:D:D

Rem. segitettem!

És 1 dekát se merj hizni mert kitagadlak a csontos családból! hehehehe :D:D:D

Szia

2010. febr. 17. 22:04
 13/17 anonim válasza:
én 155 én 40kg és magasrol le kakálom kinek baja van hogy nekem ien paramétereim vannak, ha nem tetszik ne nézzen rám én jól érzem a bőrömben magam és ez a fontos! ;)
2010. febr. 18. 06:27
 14/17 A kérdező kommentje:
jókedvű vidám csini lányok klubbbja:D:D:D
2010. febr. 18. 14:32
 15/17 anonim ***** válasza:

csatlakozhatok?:D

szintén 45 kg,mondjuk én 2 cm-rel kisebb vagyok.:)

éljen az önbizalom és a jókedv! :D

2010. ápr. 13. 16:29
 16/17 anonim válasza:
én is 165cm vagyok és 45kg
2010. máj. 7. 20:09
 17/17 anonim ***** válasza:
én is pont ennyi vok,csak rajtam annyira nem látszik mert erős a csontozatom.
2010. dec. 6. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!