A barátom meg akarja növeszteni a haját, legalább válig
érőre. Hogy vegyem rá, hogy ne tegye?
Figyelt kérdés
Most rövid haja van,és én nekem így sokkal jobban tetszik,így szerettem bele,bár mondják,hogy aki igazán szeret valakit azt nem érdekli ilyen változás,de azért mégis,nekem nagyon nem jönnek be a hosszú hajú csávók,ennyi erővel én is kopaszra nyírathatnám a fejem. Valahogy szeretném vele megbeszélni,de ne úgy,hogy megbántsam,mégis együtt vagyunk,nem szólhatok bele mindenbe,de ha nekem nagyon nem tetszene akkor mit tegyek?? :S
2010. nov. 8. 22:20
1/7 anonim válasza:
Sztem mond el neki h te így szerettél bele és különben is ez sokkal jobban áll neki;)
2010. nov. 8. 22:35
2/7 A kérdező kommentje:
Háát bizony ezt elmondtam neki,de nem nagyon tágít,szerintetek mivel győzhetném meg igazán?
2010. nov. 8. 22:37
3/7 anonim válasza:
Kell a változatosság.
Kipróbálja ha nem tetszik neki levágatja. Ha közben többre tartja majd a haját ott is hagy téged.
18/F
2010. nov. 8. 23:16
4/7 anonim válasza:
Mindenkinél eljön egyszer a Steven Segal korszak.
Kezd el oltogatni,hogy tudom mit veszek majd neked,segal dvd-ét,meg mi van segal rajongó stb.
2010. nov. 9. 02:03
5/7 anonim válasza:
Egy tuti: ne vágd le az akarata ellenére, mert akkor ha beperel, ő nyer. :D
Hidd el, egy idő után rá fog jönni valszeg, hogy sok vele a macera, de ne állj az önmegvalósítása útjába... ezt elég hamar és könnyen lehet korrigálni.
De téged is megértelek, nálunk pont fordítva van, az annyiból rosszabb, hogy ha mégse jó, nem olyan könnyű visszacsinálni. :(
2010. nov. 9. 07:16
6/7 anonim válasza:
Ez a gondolat akkor is szokott jönni, ha elől, felül elkezd ritkulni a haj. Sokan ilyenkor a hosszával akarják kompenzálni a dolgot. Ha ez lenne, mondd meg neki, hogy a hajvesztésre van megoldás.
üdv, HajDoktor
2010. nov. 9. 15:53
7/7 A kérdező kommentje:
Húú a segáloson jót röhögtem XD. A szitu a következő,már volt neki hosszú haja,és nemrég láttam is képen,háát ne tudjátok meg!! :S a kopaszodással nincs gondja mert 23 éves.A vitánk óta nem hoztuk fel a hajtémát,most várok egy kicsit.Lehet azért vetette fel,mert kíváncsi volt behódolok-e az akaratának,vagy valami próba volt h belemegyek-e még ha nem is tetszene...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!