Ez a tetoválás hogy mutatna? Ha olyan munkám lesz eltakarható valamilyen karkötővel stb?
Csináltasd. Amire odakerül a sor h dolgozni fogsz teljesen alap lesz.
Már a mi generációnk fogja tovább vinni a pc-ket és tetkókat.
18/F
elsőnek: a szalag csak egy tipp volt ezer másféle karkötő van amivel eltudnám takarni.
másodiknak: akkor jól kifogtad a főnököd :) szerencsés vagy
harmadiknak: bár igazad lenne... :)
Hát nemtudom, szerintem majd kikérem a tanácsát akivel csináltatnám... mert nagyon szeretném .
Irodában dolgozom, kb fél éve van tetoválás a jobb csuklóm belső felén (kb 5 x 5 cm-es), de én inkább nem is fedem fel, mert nem tudom, miként fogadnák. Piercingem van, amiatt sose szóltak egy rossz szót sem, de inkább nem kockáztatok a tetoválással.
Nyáron különböző csuklószorítókkal, télen hosszú ujjú felsőkkel leplezem.
De valóban munkahely válogatja, hogy elfogadják-e a tetoválást, vagy sem.
Ma már egyre több helyen látok tetovált-piercingelt munkaerőket (Spar, Media Markt, Friday's étterem stb), de sok helyen minden bizonnyal a mai napig kizáró ok az efféle önkifejezés.
Hacsak nem fogsz egyszer elhelyezkedni valami baromi "exkluzív" munkahelyen, nem lesz gond abból, ha valamivel (karkötő, vagy amit találsz) eltakarod. Nem fog szemet szúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!