Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok 160...

Szerintetek kövér vagyok 160 magas és 58 kg? 20/L

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 18:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem
2010. nov. 9. 00:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Én inkább úgy mondanám, enyhén hájas:)

Én is 160 cm vagyok és ennyi kilóval, hát, hájas voltam, rendesen:)

Most vagyok 52 kg, de még mindig van vagy 2 kg, amit leadnék.

24/L

2010. nov. 9. 14:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Ugye tudjátok, hogy a csontváz lányokat csak a sekélyes pasik szeretik, és ők sem túl sokáig? ...
2010. nov. 9. 20:37
 14/16 A kérdező kommentje:
igen, ebben lehet valami, még jó hogy nem vagyok csontváz :)
2010. nov. 9. 21:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Annyira feleslegesek az ilyen kérdések. Én 172 centihez 65 kiló vagyok, bazi nagy mellekkel, vékony derékkal, formás seggel. Így látatlanba mindenki rávágná, hogy van rajtam felesleg. Pedig marhára nincs, mert a 65 kilómból 10 kg csak a mellem, évekig atlétikáztam, kosaraztam, erős csontozatú vagyok és izmos. Nem pedig hájas. A BMI-t meg hiába nézegetitek, mert szärt sem ér. Még csak iránymutatónak sem jó, mert ha meglátja egy túlsúlyosnak mondott lány, hogy BMI szerint le kéne fogynia, nekiáll koplalni. Közbe lehet, hogy csak olyan helyzetben van, mint én, hogy erősek, nehezek a csontjai, vagy izmos....
2010. dec. 8. 09:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, meg utolsó válaszoló, linkeljetek képet légyszííííí!
2011. okt. 17. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!