Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mell vagy fenék?

Fiúk! Mell vagy fenék?

Figyelt kérdés

Inkább legyen természetesen nagy melle(ugye a mellet csak műtéttel lehet nagyobbítani) vagy nagy feneke(amire tud edzeni)?

Ti melyiket szeretitek jobban?

Nekem nagy mellem és közepesen nagy fenekem van

17/L

jan. 9. 20:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%

10

A gyerekszoptatás azért nem 0 haszon. Evolúciósan pedig ahhoz vonzódsz, akit alapvetően jónak tartasz szaporodásra, ami lehet ugye egészség, fizikai fittség, gyerekvállalásra alkalmasság, ez utóbbi a mell és széles csípő, a fenék pedig inkább a fittség. Aki a ducibb emberekhez vonzódik az meg azért lehet, mert az azt jelenti, hogy erőforrásban nincs hiány, meg tudja teremteni mindig a kaját (pl. jó vadász). Utolsó kb. 100-ben ez persze már nem igaz, de az evolúció hosszabb időskálán működik. Az meg, hogy különböző tulajdonságokhoz vonzódunk szerintem azt jelenti, hogy a múltban nem csak 1 féle evolúciós stratégia volt a nyerő.

jan. 10. 15:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"A gyerekszoptatás azért nem 0 haszon."

a gyerekszoptatáshoz csak tejmirigy kell. a telt női mell legnagyobb részét alkotó kötőszövet és zsírszövet szükségtelen hozzá. nézd meg az összes többi főemlőst, a nősténynek (a szoptatás időszakát leszámítva) alapvetően kábé ugyanakkorák az emlői, mint a hímnek.

jan. 10. 15:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
#11, nem a 10-es vagyok. És értem, logikus amit írsz. De én valamiért fordítva vagyok bekötve. A filigrán, vékony lányos alkatú csajok tetszenek, kis fenékkel, kis cicivel.
jan. 10. 17:53
 14/20 anonim ***** válasza:
40%

"ez utóbbi a mell és széles csípő"

Csak hogy általában a nagymellű nők sokkal kevesebb tejet tudnak adni, vagy sokkal kevesebb ideig tudnak szoptatni (általában!!)

A csípő szélességének pedig semmi köze ahhoz, hogy mekkora a csontos szülőút átmérője.

Tehát ebbe kár belemagyarázni az evolúciót, vagy olyan férfiakat sikerült szelektálni, akik egyáltalán nem értenek ahhoz, hogy mit kell nézni.

jan. 12. 21:04
 15/20 anonim válasza:
100%
Nekem közepes mellem van, közepes/nagy fenékkel. És nincs laposhasam, abszolút. A férfiak mégis bolondulnak. Nem ettől függ. Az összkép,megjelenés és az önbizalom a fontos.:)
jan. 18. 12:58
 16/20 anonim ***** válasza:
74%

#14 "Csak hogy általában a nagymellű nők sokkal kevesebb tejet tudnak adni, vagy sokkal kevesebb ideig tudnak szoptatni (általában!!)"

Általában ugyanúgy nincsenek ilyen gondjaik, mint a kismellű nőknek. Szoptatási problémák csak nagyon nagy mellek esetén jelentkeznek.

"A csípő szélességének pedig semmi köze ahhoz, hogy mekkora a csontos szülőút átmérője."

A szülőút méretei szigorúan véve valóban nem szűrhetőek le a csípőszélességből, de azért erősen korrelálnak vele.

Tévedések hangoztatása helyett inkább írd azt, hogy rohadtul irigy vagy a hangsúlyosan nőies testfelépítésű nőkre.

jan. 18. 23:32
 17/20 anonim ***** válasza:

[link]

Én a középsőre szavazok.

jan. 19. 00:37
 18/20 anonim ***** válasza:

biztosan nagyon csini vagy 😊

annyi hogyha eleve naagy a popsid akkor azért később majd kalóriiákat ne vidd túlzásba de am vonzó

jan. 19. 02:15
 19/20 anonim válasza:
Mindkettő jó dolog.
jan. 26. 19:30
 20/20 anonim ***** válasza:
megértés, az kell meg kevesebb feminizmus
jan. 27. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!