Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék venni dezodort...

Szeretnék venni dezodort magamnak,12 éves vagyok a szüleim nem engedik meg, hogy vegyem rájuk, hogy vehessek, vagy használhassak?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 15:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nos...Nekem mindig azt mondják, hogy ,,Túl kicsi vagyok még ehhez''...
2010. nov. 7. 16:19
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia én senkit nem szoktam az édes anyuk meg apjuk ellen uszitani de most én is azt mondom 12 éves kiskamasz gyerek igen is bvegyen magának egy dezodort.Nem sminkkészletet kértél vagy hajfestéket én is anya vagyok de ha a gyerekem

ennyi idősen ezt kérné tuti meg venném neki!

Most ebbe egyszerüen hogy , miért ilyenek a szüleid hát ez még nekem is furcsa.

2010. nov. 7. 17:04
 13/17 anonim válasza:
Az alapvető higiéniát sosincs korán elkezdeni. Mondd, hogy ők se használjanak egy hétig. Hidd el utána megengedik. :)
2010. nov. 7. 17:17
 14/17 A kérdező kommentje:
Jóhh...Köszike a válaszokat!
2010. nov. 7. 17:29
 15/17 anonim ***** válasza:

Na jó! Ülj le anyud elé este és mondd meg neki, hogy sokszor érzed a saját szagodat, és téged ez már nagyon zavar! Hogy olvastad az interneten, hogy ebben a korban a hormonok miatt már a szagod is változik, és te így nem érzed jól magad. Aztán pedig azt mondd, hogy neked kifejezetten tinédzsereknek szánt dezadorra lenne szükséged, az még nem az a tipikus felnőtt illat....

A szüleid azért féltenek az ilyes készítményektől, mert ezek túl korán koravénné tesznek. Most nem arra gondolok, hogy a bőröd öregítik (bár az is jellemző) hanem arra, hogy jó célpontot kínálnak akár még a pedofiloknak is.

Ez olyan mint a 12éveseknek szánt tanga alsónemű, a 13 éveseknek való smink.

A rexona teens dezador lenne neked való, szerintem a szüleid is megfogják érteni...:)

2010. nov. 7. 17:30
 16/17 A kérdező kommentje:

Beszéltem anyuval.Nos megengedte a dezo-t.Épp kinéztem magamnak egy AXE-t TESCO-ban 700-800-FT,és azt is fogom használni,de csak azután,mikor kifogy az itthoni ADIDAS.

Na most még egy kérdés:Egy ilyen dezodor hogy-ha egy nap nem tudom nyomok belöle 5 ilyen nagyon kicsi fújást,akkor az KB. mennyi idejid tart ki?(Köszi előre is...)

2010. nov. 7. 17:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is fújósvan. Kb.1-2 hónapig szokott kitartani de attól függ mennyire használom.

12/L

2010. nov. 7. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!