Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Zselés körömlakkot hol tudok...

Zselés körömlakkot hol tudok venni? A részeltek lenn!

Figyelt kérdés
Ma láttam az rtl-klub trendmánia c. műsorában csak nem figyeltem rendesen és nem tudom mi ez pontosan! És persze a márkát nem mutatták. Annyit láttam hogy úgy kell felvinni mint a körömlakkot, de hatása olyan mint a zselés műkörömnek. Több hétig is fennmarad nem kopik mint a sima körömlakkok! Uv lámpa is kell hozzá! Valaki tudna segíteni!Előre is köszönöm!
2010. nov. 7. 13:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ezt professzionális felhasználásra találták ki! Ez nem egy egyszerű lakk amivel bárki csak úgy kifestheti a körmét! Mivel ugyan olyan előkészítést igényel mint a műköröm(bőrfeltolás,kaparás,bolyhozás,nail prep,ka kell savas primer,majd savmentes primer)Majd szükség lesz ebből a típusból egy átlátszó gellac-ra,utánna jöhet a szín majd újra átlátszó. Voltaképpen ez is műköröm.

Szóval inkább bízd egy műkörmösre!

2010. nov. 7. 14:50
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ! Fel vettem a kapcsolatot egy régi ismerősömmel, aki most Angliában műkörmös és segít nekem ebben!Utána néz honnan tudok a legolcsóbban rendelni. Azt mondta hogy ezt meg tudom csinálni otthon is! Csak egy kis idő kell hogy elsajátítsam a technikát!

Ha valakit érdekel és kapok választ szívesen megosztom vele!

2010. nov. 7. 20:35
 13/14 anonim válasza:

Szia

Érdekelne, hogyy jutottál e valamire a témában ,épp most keresgélek én is.Ha tudsz vmit, írj!!!Puszi

2011. márc. 15. 18:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem a kérdező vagyok, de a Camponában voltam 2 hete és van ott középen egy trafik szerűség, ahol árulnak pár Crystal Nailses cuccot és ott is láttam már, a csaj árulta kis kiszerelésben.De tényleg fodrász és műkörömkellékesnél lehet rendelni, vagy internetről.
2011. márc. 16. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!