Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen jó női parfümöt ajánlotok?

Milyen jó női parfümöt ajánlotok?

Figyelt kérdés

Nem igazán találok olyan parfümöt ami tényleg tartós és nem kell a fél üveget magamra fújni hogy érezhető legyen.

A fűszeres illatokat nem szeretem.

Az ár kategória igazából mind1 de tényleg valami olyat keresek amit megéri megvenni. Előre is köszönöm

(19 éves vagyok)

jan. 2. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
30%

Én SuperZ használok, és nem is a parfümöt, hanem az olajat.

Brutál tartós, a nyakamnál két oldalt használok picit reggel, és este van hogy fürdés, hajmosás után is érezni.

Van több is, a Happines pl az már nekem édes, ritkán használom, én a fűszereset szeretem.

jan. 2. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
Montale illatokat nézd meg, azok elég erősek. Neroliban és Belodoreban ki tudod próbálni.
jan. 2. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Bármit csak ne a baccarat
jan. 3. 12:44
 4/4 anonim válasza:

Ha van parfümöd de nem elég tartós, akkor megpróbálhatsz kenni egy pici vazelint pl a csuklódra és arra fújni a parfümöt.

Az én kedvenv parfümöm a Naomi Campbell eredetije, a

Hugo Boss - The Scent, és a

Prada - Paradox intense

Az a tapasztalatom, hogy magamra fújva én egy idő után már nem érzem magamon, valahogy megszokja az orrom, viszont a ruhákon napokig érződik.

A montale parfümökről én is hallottam, hogy nagyon tartósak, de tapasztalatom nincs velük.

Ezen kívül a Notino-bol rendeltem múltkor parfüm olajat, amivel maximálisan elégedett vagyok.

Konkrétan a Khadlaj- Golden Musk olajat próbàltam. Felkenés után nem ízlett, picit szokni kellett de pár nap alatt kedvenc lett.

Szokatlan illatviláguk van, kár, hogy nincsenek teszterjeik (legalábbis én nem láttam) de tartós és az én parfümre érzékeny bőröm nem pattogott ki tőle.

febr. 2. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!