Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért esik le folyamatosan a...

Miért esik le folyamatosan a műkörmöm?

Figyelt kérdés
Nem túl hosszú, nagyon jó minőségű zselével készült mindig, és mindig 3-4 nap után felpattan legalább 3 körmöm, és 2 hét múlva már le is jön az összes kb (jobb esetben), hiába vigyázok rá. Több körmösnél is voltam emiatt, de a probléma még mindig megvan és nem tudom az okát. Van esetleg még így valaki? Mit lehet tenni?

dec. 20. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Körömgomba?
dec. 20. 22:43
 2/4 Noren1989 ***** válasza:
50%
Mosogatàs, hasonló tevékenységek?
dec. 20. 22:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Körömgomba kizárva, mosogatni-takarítani pedig gumikesztyűvel szoktam.:/
dec. 21. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg el vannak gyengülve a körmeid, nem tapad eléggé a felülete. Ugyanígy jártam én is. Sajnos minél többet esik le, utána annál könnyebben fog újra. Ez ilyen ördögi kör.

Nekem azóta nem törik le SOHA mióta eljöttem egy szalonba ahol tippel és porcelánnal dolgoznak.

dec. 26. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!