Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel tudna javítani egy nő...

Mivel tudna javítani egy nő (ha egyáltalán lehetséges) a szögletes arcformán, kissé már férfias arcvonásokon? Van olyan férfi aki szerint így is szép lehet a nő?

Figyelt kérdés

#nő #csúnya #arcforma #Rectangular
ma 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem most kifejezetten divatos lett ez az arcforma. A szépség relatív, sokan szeretik a karakteresebb arcokat. A hajviseleted és a sminked sokat tud számítani.
ma 15:02
 2/4 Metionin ***** válasza:
Nekem ilyen arcom van, egész gyerek- és tinikoromban csúfoltak érte. Most meg egy csomó híres nőt istenítenek ugyanazzal az arcformával, hogy milyen szépek. Ilyen ez. Szerintem nem kell javítani rajta, kell egy frizura ami jól áll és aki szereti, annak egy smink ami jól áll, ennyi.
ma 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy ez nem annyira nagy gond, nekem tetszene egy ilyen nő. Volt már negatív tapasztalatod, hogy valaki nem fogadott így el vagy beszólt?
ma 18:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, sok negatív véleményt kaptam már részben emiatt is.
ma 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!