Van olyan, hogy valaki nem felel meg anatómialag egy mellbimbó piercinghez?
Szeretnék mellbimbó piercinget, de félek, hogy nem megfelelő hozzá a mellem. Van olyan, akinek nem lehetséges szúrni?
Emellett ha lehet, milyen ruhában érdemes menni? Lazább, vagy szűkebb pólóban? Valaki akinek van tapasztalata, tud még valami egyéb hasznos infót mondani?
Nem hallottam még ilyenről, persze ez nem jelenti azt hogy nincsen. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy extrém nagy a mellbimbó, de az elég ritka.
Ami a ruhát illeti, nekem vízszintes egyenes van mindkettőben, és nem akad bele semmi, max a hajam de az is ritkán. Frissen mikor szúrták akkor bő felsőben mentem, majd besz.rtam ahányszor hozzáért valami.
Gyakorlatilag nincs olyan, amibe ne lehetne szúrni, max akkor, ha nincs bimbód.
A befelé forduló /inverz/ bimbóba is szoktak szúrni/szuratni. Ott egy kicsit ingerlik a bimbót, hogy kifelé jöjjön, majd akkor szúrják. Előnye, hogy 10-ből 7 esetnél a begyógyuló piercing lyuk megkeményetí a környező szövetet és a bimbó nem fordul be. Hátránya, hogy a gyógyulási ideje ilyen bimbónál többszöröse lehet (ez a szövet rugalmasságától függ).
Illetve még eszembe jutott, hogy, ha valakinek nagyon apró a bimbója, és lapos, mellé a bimbóudvara szinte nulla, akkor abba tényleg nem nagyon lehet szúrni (kb anyajegy nagyságú mellbimbó, egyfajta növekedési defektus miatt a férfiaknál előfordulhat, hogy egyszerűen nem nő meg).
Amíg voltak bimbóim, keresztbe volt bennük 2-2 db.
Az ajánlott ruha férfiaknál a nem feszülő póló, nőknél a sportmelltartó (nem túl feszes, hanem a laza) és nem feszülő felső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!