Nagyon duci vagyok?
Figyelt kérdés
Méreteim:
Derék:79 cm
Csípő:107 cm
Mell:99 cm
Comb:62 cm
Homokóra alakom van
17/L
dec. 8. 18:29
11/41 A kérdező kommentje:
Nagyon köszii!! Imádok táncolni és szerintem fogok keresni valamit a tollas mellett
Mindenkinek köszönöm eddig
dec. 8. 20:24
12/41 Noren1989 válasza:
Szerintem nem vagy duci, max kicsit erősebb az alkatod.
13/41 anonim válasza:
Ducinak duci vagy, de ha te így érzed jól magad, akkor legyél ilyen. Mindig az a fontos, hogy magadnak felelj meg, ne másoknak. Én semmilyen túlsúlyt nem viseltem el magamon soha sem, mindig tartottam a 48-50 kg-t, kondizás mellett persze, hogy azért szép formám és feszes bőröm is legyen. Én biztosan nem érezném jól magamat duciként, de ha te igen, akkor hajrá :D 28N
14/41 anonim válasza:
egy képpel jobban látnánk hogy pontosan milyen is ,mennyire vészes meg stb
15/41 A kérdező kommentje:
Attól félek felhasználják a képeimet
dec. 9. 15:30
16/41 anonim válasza:
Az insterneten millió kép van , nem.hinném.hogy pont a tiédet használmák fel , másreszt anonim vagy itt fent így senki aem tudja hogy ki vagy
18/41 A kérdező kommentje:
Elvileg feltöltöttem 2 fotót,megnyitja?
dec. 9. 18:39
20/41 A kérdező kommentje:
Az fura mert valaki megtudta nyitni
dec. 9. 19:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!