Mit csináljak ha begyulladt a fültágítóm?
Figyelt kérdés
Most cseréltem nagyobbra de először olyan könnyen bele ment hogy azt hittem nem lesz baj. 19–>22. Igen tudom nem kellett volna ilyen nagyot ugrani de mikor a 20-as tágítót tettem bele azt hittem nem hatásos mert nem éreztem semmit. A lényeg hogy a 22-es után vagyok most 3. napja és eléggé fáj. Ma kivettem megtisztítani és észrevettem hogy az egész körbe vérzik és gennyes, egy kicsit szét is van repedve a bőr körkörösen. Nem akarom hogy össze húzódjon de ezt a nagyot se szeretném már vissza tenni. Mivel tudnám ezt kezelni? Vagy fertőtlenítés után tegyem vissza az eredeti 19-es tágítót?nov. 28. 20:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!