Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek én is lehetnék...

Szerintetek én is lehetnék olyan ismert, mint PlasticTinkerbell, ha csinálnék hasonló videókat?

Figyelt kérdés
Elég sokat vásárolok én is és szeretek sminkelni.
2010. nov. 5. 18:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

szia!

Szerintem ha kicsit jobban értesz hozzá mint ez a csaj, tényleg tudsz jó sminkeket csinálni és értesz is a divathoz, nem csak bemutatod mit vettél, meg persze el tudod látni az embereket tanácsokkal pl mi állna jól nekik ilyenek akkor vágj bele, de annak amit ez a lány csinál sajnos nincs sok értelme. De angolul van sok jó "beauty guru" a youtube-on, aki ért is hozzá és ők tényleg segítenek az embereknek :)

Sok sikert!

2010. nov. 6. 01:34
 22/23 anonim ***** válasza:
52%

Csajszi!

Sok sikert! Imádom Plastic Tinkerbell-t. Nem is értem, hogy lehet ilyen bunkó a többi csajszi. Télleg féltékenyek rá. Amúgy egy csomó hasonló cuccom van mint amiket Plastic mutat:):):):) ha belevágsz imádni foglak:):)

2010. nov. 6. 18:53
 23/23 anonim ***** válasza:
lehet hogy már nem aktuális a kérdés,de szerintem az a videó amit belinkeltek az nagyon érdekes :) sok dologt tudott venni tök olcsón és jól is néznek ki főleg a felső meg a táska :)
2011. máj. 25. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!