A Dm-es active beauty regisztrációkor el kell fogadni a "Hozzájárulás reklámtevékenységhez és piackutatáshoz", hogy a teljes kuponlistát láthassam?
Figyelt kérdés
Őszintén nem szívesen adnám meg, hogy minden személyes adatommal visszaéljenek és azt piackutatás szempontjából rögzítsék.
Vagy enélkül csak töredékét érhetem el a kedvezményeknek?
nov. 20. 11:28
1/1 anonim válasza:
Ha hozzájárulsz, akkor lehet kapsz postai úton újságot, és néha pl. most karácsonykor is random szoktak postán küldeni plusz kuponokat is, de az mindig random, én még postai úton egyszer sem kaptam extra kupont, de van aki kap (DM-nek jó kis üzletpolitikája van...). De amúgy ha nem járulsz hozzá, az appban akkor is fogod látni az alap kuponokat, szóval nem leszel hátrányban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!