Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tapasztalat alapján melyik...

Tapasztalat alapján melyik hagy "illatfelhőt" illetve melyik a legtartósabb férfi arab parfüm ?

Figyelt kérdés

Téli hideg időkre szeretnék valami brutál tartós és extrém illatfelhős férfi arab parfümöt.

Viszont nincs konkrét arab parfümök terén túl sok tapasztalatom.

Ezért leginkább olyanok véleményét szeretném kérni akik használtak már, beváltan tartós férfi arab parfüm.

Illetve a fenti válasz lehetőségeken kivül is jöhetnek még.

Válaszokat előre is köszönöm!

ma 19:15
A kérdező szavazást indított:
Helios-babilone
Lattafa khamzat
Tom ford tobacco Vanille
Montale arabians tonka
Baccarat rouge 540
4 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Miért akarod, hogy hányjanak körülötted?
ma 19:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Úgy talán 2hete, hogy Pesten jártam a Blahán.

Sétáltam és egy elég sötét bőrű férfi jött velem szembe a dohányboltból kifelé.(Lehet hogy arab is volt így visszagondolva)

Olyan tonka babos dohányos de mégis kissé édes illat felhőt húzott maga után, hogy az illat meg tetszett és mintha éreztem már volna valahol.

Ezért szeretnék télire épp ilyen hasonló fűszeres tonka babos jellegzetes kissé édes de még is fűszeres tartós illatot.

Persze nem kell "hányanak " mellettem az emberek, de szerintem stílusosabb mint a csokis AXE illat. :)

ma 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, de az még sokkal stílusosabb és elegánsabb, ha nem húzol szagcsíkot magad után.
ma 20:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor esetleg lennél oly kedves, hogy ajánlanál valami jó tetszőleges férfi illatot ? Köszönöm előre is a válaszod! 🙂
ma 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!