Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnya a magas homlok?

Csúnya a magas homlok?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és magas a homlokom. És annyi oldalról megkapom hogy milyen csúnya a magas homlok. Eddig nem is zavart engem sőt fel sem fogtam de most már nagyon idegesít, és fáj hogy mindig mindenki szóba hozza. Eddig frufrum volt és a fodrász is azt mondta hogy milyen jó mert eltakarja a homlokom. Viszont gyűlöltem a frufrut mert kényelmetlen volt és zsírosodott, és most elkezdtem hátra növeszteni. És mindenki mondja hogy de így látszani fog a homlokom. És ez nagyon fáj. Szerintetek is csúnya a magas homlok? Nagyon bánt hogy mindenki ezt mondja.

nov. 18. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem csúnya! Majd megszokja a szemük, s akkor majd ha megint frufrut akarnál, arra mondanák hogy de fura...

Ismerek magas homlokú lányt, és nem tudom, hogy a személyisége ismerete nélkül is ilyen szép-e, de egyszerűen sugárzik belőle a szépség. Tök mindegy, milyen a homlokod, vagy igazából hogy hogy nézel ki. Ha jóakaratú, kedves vagy, szeretetteljes, őszinte, stb, akkor nagyon szép lehetsz :)

N

nov. 18. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Számomra ilyesmi nem csúnya. FAmúgy is az összképet kell nézni

F

nov. 18. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Igen.

Nekem is nagy egy kicsit és mégcsak a frufru sem áll jól...

nov. 19. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, kifejezetten a magas homlok a vonzó, ha megnézed az összes modelnek olyan van. És az agy is nagyobb alatta, orvosok bizonyították, hogy a kisebb homlokúak kevésbé intelligensek.
nov. 20. 01:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Azt gondolom, hogy az a szép amilyen van. Mindenki olyan amilyen és úgy szép. Nem a külső számít elsősorban, hanem a belső. Próbáld elfogadni magad olyannak amilyen vagy, mondjon bárki, bármit. Aki szeret, az szeret, aki nem az meg úgyse fog. Ez nem csak amolyan duma, tényleg így gondolom.

De, konkrétan is válaszolva a kérdésre, nem, nem csúnya.

nov. 20. 14:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!