Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Notino-nál volt az Abercromb...

A Notino-nál volt az Abercrombie & Fitch márkától több férfi és női illat, különböző kiszerelésben, azonban egyik a napról a másikra eltűnt az összes. Egyik nap akciós volt egy része, másnap pedig semmi nem elérhető a márkától. Ez fura. Miért lehet?

Figyelt kérdés

tegnap 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Kifutó márka volt gondolom. Akciózták, aztán a maradéktól megszabadultak.
tegnap 13:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, de annyira nem volt olcsó, maximum 1-1 kiszerelés. Ráadásul nem hiszem, hogy egyszerre 15 illatot megszüntet a cég. Ilyet még nem láttam egyébként, ezért furi.
tegnap 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is arra tippelnék, hogy kifutó termékek voltak. Valószínűleg nem a cég szüntette meg őket, csak Notinon nem árulják már valamiért tovább ezt a márkát.
tegnap 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!