C-thru Cosmic Aura-hoz hasonló parfümök?
Évekkel ezelőtt karácsonyra kaptam ezt rokonoktól, és habár sokáig nem használtam, mostanság nagyon megszerettem, imádom az illatát, de amint látom, már nem forgalmazzák nagy bánatomra. Ha bárki ismeri ezt, milyen ehhez hasonló parfümöket tud ajánlani? Eddig ez volt az egyetlen parfüm egész életemben, amit hajlandó voltam használni, mert semminek sem tetszett az illata. Még az ilyen óceán jellegű illatokat tudom elképzelni, és bár nem parfüm, de a Neutrogena Hydro Boost termékeinek olyan jó illata van, hogy szívesen hordanám parfümként is.
Ha valaki nem ismeri, de ért a parfümökhöz, ez a leírása: "Az üvegben egy vonzó virág- és gyümölcsösszetétel található, amely eleganciával és nőies arccal fogja öltözni Önt. A bergamott és a mandarin finom lélegzete egy adag energiát hoz. Édességük és melegségük keveredik a piros ribizli savasságával. A dinnye bársonyos illata még jobban telíti majd a lelkét. Gyönyörű muskátli virágzik a kompozíció szívében. A jázmin finom fehérje érzéki intenzitásával varázsol, a ciklámen élénk színével kábít. A füstös pacsuli összeköti a többi akkordot, egyedi csokrot hozva létre, amely tetején vanília virágzik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!