Mennyivel menjek előbb az igazításra?
Figyelt kérdés
Holnapra van a Boglárka Szalonba szalagavató ruha igazításra 10-13ig időpontom. Ha jól tudom sorszámozas lesz es az jut be hamarabb aki hamarabb erkezik. Nem szeretnék rettentő sokat várni. Mennyivel lenne erdemes korábban menni? Kb ha 9 re megyek akkor elsők között leszek? Valaki a hetekbe volt ott ruhaigazízáson? Mennyi idő az egész? A válaszokat előre is köszönöm!nov. 12. 17:24
1/2 anonim válasza:
fuu én pont ott béreltem asszem, ha jól emlékszem,'19-ben, odamentem (ez akkor egy péntek vagy csütörtök este volt btw) voltak akik várakoztak, voltak már bent előttem, de elég gyorsan pörgették, szerintem alig vártam fél órát talán, és bent meg max 15 percet töltöttem.
amivel mondjuk baj is volt. mert csak a szalagavatón jöttem rá, hogy a próbán végig kitartott karokkal álltam és így magasabban volt a vállam mint alaphelyzetben, és amikor letettem a karomat akkor lecsúszott a pánt, mert az nem lett bevéve, ha nem pörgetik annyira, akkor valszeg megnéztük volna, hogy így meg úgy, ezekben és azokban a pózokban jó e és kiderült volna, és nem kellett volna abroncsos ruhában biztosítótűért rohangálnom. a félmillió öltözködő ember között.
2/2 A kérdező kommentje:
Leírom hátha késöbbiekben ezzel segítek másoknak. Oda mentem 9.30 ra és beengedtek és első lettem. Az igazítást csak 10 től kezdték el de az max 10 percet vett igénybe. Tehát összesen egy 45 perc alatt lezajlott az egész. Amúgy szerencse, hogy nem 10 re mentem mert hirtelen akkor jöttek 8 an ami azert már lehet hosszabb várakozást hagyott volna maga után.
nov. 13. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!