Mennyi idő alatt löködhet ki egy piercing? Illetve mik az első jelei?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete lett szuúrva a köldök pc-m és az érdekelne hogy mik a kilökődés első jelei illetve ez kb mennyi idő lehet? Igazából eléggé félek hogy nehogy kilökődjön mivel nagyon szeretem.tegnapelőtt 20:48
1/2 anonim válasza:
Szia.
Nekem ugyan nem, de ismerek valakit akinek piros volt a bőr állandóan, meg fájt ha hozzáért és viszketett.
Nekem hála nem volt ilyen bajom
2/2 anonim válasza:
Kb biztos, hogy az anatómia a probléma.
Nagyon sok dilettáns piercer csinál köldökbe olyannak is, akiknek nem lehetne, és sosem fog meggyógyulni.
A köldököd formáját nézd meg.
Az kell, hogy legyen egy karima, ami karima marad akárhogy mozogsz is, meg az, hogy legyen mélysége.
Ha ezek nincsenek meg, a bőr húzódik, feszül a piercing körül. A kilökődés egy dolog, de csúnya keloidok meg hypertóniás hegek is lehetnek, amik maradandóak.
Látod, ez a vékony karima kell. Akinek az nincs, ott nincs mibe szúrni. Ha meg nincs mélysége, akkor meg nincs hely az ékszernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!