Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy elektromos borotvával...

Egy elektromos borotvával eltudnám "gyengíteni" az arc szőrzetem ?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy ha borotválkozok egy nap után olyan szőrös az arcom mint másnak egy hét után, ráadásul olyan erős borosta mint a drót kb 😂😀 arra gondoltam egy elejtromos boritvával nyírnám egy ideig ami ugye gyengébb ment nem is vágja le annyira jól munt egy borotva de utána nem e tovább lenne elég a boritválkozás ?
tegnapelőtt 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem így működik... A borotva borotva, elektromos vagy sem. Gyengíteni max epilálással vagy gyantával tudnád.
tegnapelőtt 12:35
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Pont ugyanolyan lesz mint simával. A bőr felett lévő részeket vágja le ami utána pontosan ugyanannyi idő alatt ugyanannyit nő mintha mással vágnád el szintén ott.
tegnapelőtt 13:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Kicsit nehéz el olvasni amit írtál, de igen az elektromos borotva nagyon simára tudja csinálni az arcot. Viszont ez nem befolyásolja hogy lassabban nőjön, ha a másik borotvával is simára tudtad csinálni. Én a Braun márkát ajánlom.
tegnapelőtt 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Illett volna figyelni biológián. A szőrhagyma a bőr alsó rétegeiben van, a szőrtermelést nem befolyásolja, hogy te milyen módszerrel rövidíted a bőrből kilógó részt. Max a gyantázás tudja gyengíteni
tegnap 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!