Próbáltátok már Sabrina Carpenter parfümjeit?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy már kaphatóak a DM üzletekben. Csak pénteken fogom őket letesztelni, ti kipróbáltátok már valamelyiket? Ha igen, tetszett valamelyik? Ha jól láttam kétféle van, a sima rózsaszín Sweet Tooth illetve a barna Caramel Dream, a legújabb Cherry Baby-t nem láttam a videóban.nov. 10. 22:31
1/2 anonim válasza:
Nem ismerem a nőt(?), így a parfümje sem izgat.
2/2 anonim válasza:
én a dm-ben a kezemre a rózsaszínt fújtam, nekem nagyon tetszett ,vattacukros illata van, de nem az a nagyon tömény🥰 szeretném majd beszerezni,a másik(barna üveges )fűszeres illatú,azt nem próbáltam kézen. Leszáradás után biztos,hogy az is fincsi illatú,de mire megszáradt volna a teszter papíron, el kellett jönnöm az üzletből. A cherry-t nem lehet kapni, de remélem,hogy majd később igen, ígéretesnek hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!