Jegygyűrűvel eljegyeznek, karikagyűrűt a házasok hordanak.
Ez nem jegy
3.
Szerintem sokan nem jegyzik meg ezeket, na mindegy szóval elmegy?
Nem gagyi nagyon?
Ez is lehet épp eljegyzési gyűrű. Ugyanúgy ahogy egy befőttesgumi is lehet eljegyzési gyűrű ha te azzal jegyzel el valakit. De ettől függetlenül ez nem eljegyzési gyűrűnek készült, mert azok nem így néznek ki. Hanem kövesek. A képen lévő karikagyűrűnek készült, amit akkor húznak egymás ujjára a párok mikor megházasodnak, erre cseréli le a menyasszony köveset (vagy együtt hordja utána a kettőt).
Azt nem tudom mennyire gagyi, így kép alapján lehet színarany is meg Temus is. De amúgy teljesen tradicionális karikagyűrűnek néz ki, sima arany karika, tök oké, azok így szoktak kinézni. Ha el akarsz jegyezni valakit, akkor neked kell tudnod hogy neki tetszene-e. A legtöbb nő azért szerintem szeretne köves gyűrűt is kapni, de persze sokan vannak akiket meg nem érdekel, bőven elég nekik egy karikagyűrű is. Van akinek meg még az sem kell, van olyan ismerősöm aki gyűrű nélkül házasodott. Szóval ezek nem kőbevésett szabályok, de ha a nő akit el szeretnél venni amolyan "tipikus nő" (bocs, nem rossz értelemben, csak nem tudom máshogy megfogalmazni) akkor valószínűleg nem lesz maradéktalanul boldog ha egy ilyennel kéred meg. Meg hord egyáltalán sárga aranyat? Sokan inkább az ezüstöt szeretik, nekik a fehérarany gyűrű jobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!