15/19 makelele74 válasza:
7-es . Rajtam nem múlik hidd el ..
16/19 anonim válasza:
Nem annyira tetszik. Jobb mint egy elhanyagolt test, meg a felső része még hagyján. De a lábai nekem sem tetszenek, nagyon vaskosak az ízlésemnek. És ebből a szempontból tök mindegy nekem hogy zsír vagy izom, a kecsesebb alkatot szeretem.
17/19 anonim válasza:
Nekem ez az alak a top, álom, legvonzóbb. Bejönnek az ilyen gymrat lányok. Külsőre. Aztán nem tudom mennyire tudnék együttélni egy ilyen típusú emberrel. Nekem 3 edzésem van/hét,.és azt érzem, hogy túl sok időt vesz el. Az ilyeneknek 5-6! Ekörül forog az életük. Egy nő máshogy nem tud ilyen alakot építeni magának. Ez nagyon sok elfoglaltság, kötöttség.
És nem is az, hogy akkor nem lenne időnk egymásra, mert neki a terem fontosabb, mint egy kapcsolat, hanem hogy tényleg az élete ekörül forog teljessn, ez a témája mindemkivel.
Azért na, kipróbálnám az életet egy ilyen lány társaként, megőrjítene a testével az biztos. Csak tartok tőle, hogy a személyiség rovására megy ez a dolog...
18/19 anonim válasza:
Nagyon jó csaj, a popsi csodás. Csak sajnos a mellek picik.
19/19 anonim válasza:
Szép, de nekem a nagy popsi és vastag combú duci nők is bejönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!