Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondolsz az ilyen alakú...

Mit gondolsz az ilyen alakú nőkről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

nov. 8. 12:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Elkezdtelek követni.
nov. 8. 17:10
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
Ki van a képen?
nov. 8. 18:05
 13/19 anonim ***** válasza:
45%
A lábai nagyon csúnyák.
nov. 8. 18:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én élvezkednék a lábain! 😍
nov. 8. 19:38
 15/19 makelele74 válasza:
7-es . Rajtam nem múlik hidd el ..
nov. 8. 20:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem annyira tetszik. Jobb mint egy elhanyagolt test, meg a felső része még hagyján. De a lábai nekem sem tetszenek, nagyon vaskosak az ízlésemnek. És ebből a szempontból tök mindegy nekem hogy zsír vagy izom, a kecsesebb alkatot szeretem.
nov. 8. 22:36
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez az alak a top, álom, legvonzóbb. Bejönnek az ilyen gymrat lányok. Külsőre. Aztán nem tudom mennyire tudnék együttélni egy ilyen típusú emberrel. Nekem 3 edzésem van/hét,.és azt érzem, hogy túl sok időt vesz el. Az ilyeneknek 5-6! Ekörül forog az életük. Egy nő máshogy nem tud ilyen alakot építeni magának. Ez nagyon sok elfoglaltság, kötöttség.

És nem is az, hogy akkor nem lenne időnk egymásra, mert neki a terem fontosabb, mint egy kapcsolat, hanem hogy tényleg az élete ekörül forog teljessn, ez a témája mindemkivel.

Azért na, kipróbálnám az életet egy ilyen lány társaként, megőrjítene a testével az biztos. Csak tartok tőle, hogy a személyiség rovására megy ez a dolog...

nov. 9. 02:13
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó csaj, a popsi csodás. Csak sajnos a mellek picik.
nov. 9. 08:03
 19/19 anonim ***** válasza:
72%
Szép, de nekem a nagy popsi és vastag combú duci nők is bejönnek.
nov. 9. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!