Hamisított parfümöt küldött a Notino? Mely oldalak megbízhatóan, eredeti terméket árulnak?
Még kb. 1 éve rendeltem tőlük(Notino) egy régi kedvenc parfümömet. Az illata ugyanaz volt, viszont a tartóssága a tizede a réginek... kiábrándultságomban jó mélyre elraktam az üveget, amit ma elővettem és fújtam belőle. Mindenféle illat mentes, enyhe alkoholszaga van. Semmi több...
Gyanús, hogy hamisítvány volt. Másra nem tudom vélni a dolgot.
Ezen túl is lépnék.
A kérdésem arra irányulna, hogy a felkapottabb oldalak mennyire megbízhatóan eredeti parfümöt árulnak? Kellene vennem, de nincs kedvem több tízezret kamura költeni, kidobni az ablakon.
Vivantis, brasty vélemények, tapasztalatok?
Notino biztos nem ezek után, pláne hogy a fenti 2nél jóval drágábbak.
#1 Rendelni nem, marionnaudból vásároltam azóta személyesen. Azzal semmi gond.
#2 Ha olcsósítják, akkor kevesebb parfümolajat(?) tesznek bele gondolom én. De az a tizedére csökkenő hatást, majd a mostani alkoholszagot nem magyarázza. Ha pedig hamis, akkor nem értem ezt hogyan engedhetik meg maguknak.
2
Bizonyos keretek között azt is csinàlhatjàk de pl nem adhatnak EDP név alatt EDT-t. Az a gyakoribb hogy az összetevőket cserélik olcsóbbra ami sokszor a minőség rovására meg. Amúgy ezek elég jól dokumentálva vannak ismertebb parfümök terén.
Rengetegen panaszkodnak a Notinora. Szürke kereskedelem, és sajnos keverik a hamisítványt az eredetivel.
Drága parfümöt semmiképp nem szabad venni tőlük. Az olcsó celeb illatokat szerencsére nem nagyon hamisítják.
Douglas, Marionnaud, Neroli, Cherry Garden.
Ha parfüm rendelés, őket ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!