Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hamisított parfümöt küldött a...

Hamisított parfümöt küldött a Notino? Mely oldalak megbízhatóan, eredeti terméket árulnak?

Figyelt kérdés

Még kb. 1 éve rendeltem tőlük(Notino) egy régi kedvenc parfümömet. Az illata ugyanaz volt, viszont a tartóssága a tizede a réginek... kiábrándultságomban jó mélyre elraktam az üveget, amit ma elővettem és fújtam belőle. Mindenféle illat mentes, enyhe alkoholszaga van. Semmi több...

Gyanús, hogy hamisítvány volt. Másra nem tudom vélni a dolgot.

Ezen túl is lépnék.

A kérdésem arra irányulna, hogy a felkapottabb oldalak mennyire megbízhatóan eredeti parfümöt árulnak? Kellene vennem, de nincs kedvem több tízezret kamura költeni, kidobni az ablakon.

Vivantis, brasty vélemények, tapasztalatok?

Notino biztos nem ezek után, pláne hogy a fenti 2nél jóval drágábbak.

okt. 27. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet esetleg, hogy magát a parfüm receptúrát frissítette a gyártó, és azért lett másabb illata? Esetleg máshonnan rendelted azóta ugyanazt?
okt. 27. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Néha a gyártók olcsósítják a formulát de simán lehet hamis is. Egyik grey market retailerben sem lehet megbízni ilyen téren.
okt. 27. 21:24
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 Rendelni nem, marionnaudból vásároltam azóta személyesen. Azzal semmi gond.

#2 Ha olcsósítják, akkor kevesebb parfümolajat(?) tesznek bele gondolom én. De az a tizedére csökkenő hatást, majd a mostani alkoholszagot nem magyarázza. Ha pedig hamis, akkor nem értem ezt hogyan engedhetik meg maguknak.

okt. 27. 22:51
 4/5 anonim ***** válasza:

2

Bizonyos keretek között azt is csinàlhatjàk de pl nem adhatnak EDP név alatt EDT-t. Az a gyakoribb hogy az összetevőket cserélik olcsóbbra ami sokszor a minőség rovására meg. Amúgy ezek elég jól dokumentálva vannak ismertebb parfümök terén.

okt. 27. 23:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Rengetegen panaszkodnak a Notinora. Szürke kereskedelem, és sajnos keverik a hamisítványt az eredetivel.

Drága parfümöt semmiképp nem szabad venni tőlük. Az olcsó celeb illatokat szerencsére nem nagyon hamisítják.

Douglas, Marionnaud, Neroli, Cherry Garden.

Ha parfüm rendelés, őket ajánlom.

okt. 28. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!