Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A 32mm-s fültágító vissza tud...

A 32mm-s fültágító vissza tud menni kb 15-20mm-re?

Figyelt kérdés
8 éve volt hogy elkezdtem tágítani és kb 6 éve 32mm-es a fülem.Mai napig nagyon szeretem őket,de már a 32mm-t kicsit túlzásnak érzem,ezért szeretnék bele rakni egy 15mm vagy 20mm-set.Vissza fog egy idő után ekkorára menni? Csak mert volt már nekem olyan,hogy éjszaka kiesett a fültágítóm és másnap délben vettem észre,hogy nincs a fülemben és amikor vissza akartam rakni a 32mm-set nagyon nehezen tudtam,olyan volt mint ha teljessen össze szűkült volna egy pár mm-t,hogyha 3-4 napig kiveszem akkor tökéletessen belefog menni a 20mm-es úgy hogy ne essen ki?

okt. 25. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet oldani, hasonló a módja, mint a tágítának, mégis más.

Elsőnek is, ha éjjelre is bent vannak a tágeszaid, akkor éjjelre vedd ki, és este testápolózd be őket.

Egy hét után 2-3 napra vedd ki, minden nap többször testápolózd. Utána 28, vagy 30 milis tágeszt tegyél bele, amelyik kényelmesen belemegy és mindenképp olyan legyen, ami nem nehéz és nem szilikon.

Hord rendesen, de estére ugyan úgy vedd ki, testápolózd.

Két hét után ugyan úgy 2-3 napra vedd ki, ápolgasd, majd jöhet a következő kisebb méret.... és így tovább.

Érdemes kollagént szedni pluszban.

Ha 2-3 nap nem hordás alatt túl laza lenne a következő kisebb méret, akkor várj még további 2-3 napot. Ha akkor is laza, akkor marad a méret további egy hétre.

Azért nem érdemes gyorsan haladni vissza, mert deformált lehet a végeredmény.

Persze megolható, hogy elmész egy testmódosítóhoz, aki kivág belőle és összébb varja, így egyből visszamész a 15-20-ra, de eléggé költséges a művelet.

Ha esetleg lenne kérdésed, írj privátban, ha tudok, segítek ;)

okt. 25. 17:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Jelenleg már a 20mm-es van benne. Teljessen kényelmes, nem akar kiesni, nincs is eldeformálódva a fülem. Remélem a 15mm is szépen összejön majd. :)
nov. 2. 16:50
 3/4 A kérdező kommentje:
12esre is vissza tudott menni:)
nov. 12. 11:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Akár kisebbre is lehet. Az egész sokban függ a bőröd kollagéntatralmától és ezzel a vízkötő képességétől és rugalmasságától. Nekem most 20 vagy 22, de már jópár éve. Mostanság tervezem majd kicsit növelni. Volt egy ismerősöm, neki majdnem 40-es cimpái voltak és szép lassan 5mmre visszavitte. Viszont őt zavarta, hogy sokkal nagyobb lett a fülcimpája és hiába 5 milis a lyukacska, de nagyon lógós. Így inkább összevarrata, aztán rá pár évre újra tágította 14-re. Ez se mai történet és sok éve már nem láttam, de mindent összevetve, ha jól csinálod, lehet sokat változtatni gond nélkül ;)
nov. 12. 20:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!