Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A nők maguk miatt viselnek...

A nők maguk miatt viselnek hosszabb (mű)körmöt, vagy a pasiknak akarnak tetszeni, szexibbnek tűnni előttük?

Figyelt kérdés
Olyan méretre gondolok, ami legalább fél centivel túl ér az ujjak végén.

okt. 24. 06:20
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Embere válogatja hogy ki miért csináltatja. Valaki igen, de eleve nem tetszik minden férfinak a műköröm, tehát aki ennek ellenére csináltat, az tökre l.szarja hogy a másiknak tetszik-e vagy sem.
okt. 24. 08:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt jól kicenzúráztam na mindegy🙂
okt. 24. 08:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez jutott eszembe, nem mindenkinek tetszik a feltűnő műköröm. Ismerek lányt aki bizonyos rétegnek akar jobban tetszeni, sőt sok ilyen van. De ismerem a nagymamámat is akinek egyszerűen az tetszik, gondolhatod, mennyire érdekli őt 90 évesen hogy tetszik-e az valakinek:) nekem is volt mert jobban érzem magam tőle, gyenge az egyik ujjamon a köröm, emiatt sosem tud szépen megnőni. Mondjuk nem is a nagyon nagyon hosszút csináltatom, mert nekem nem az tetszik. Az biztos,hogy nem lehet ezt az összes nőről kijelenteni.
okt. 24. 08:46
 4/9 Metionin ***** válasza:
100%
A pasik többsége leszarja. Maguknak csinálják, van akinek rövidebb a körömágya és csak akkor szép a körme, ha túlnyúl az ujjbegyen. Meg van, akinek simán az tetszik, műkörömből is van mindenféle.
okt. 24. 10:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan én nem veselek műkörmöt, de úgy gondolom, hogy:

Egy, a nők tisztában vannak vele hogy a faszikat ez qurvára nem érdekli.

Kettő, sok faszi abban a tévképzetben él, hogy egy nő azért csinál bármit a külsejével, mert a férfiaknak (azaz neki) akar tettszeni. Gondolom ezek azok a férfiak akik azt hiszik hogy miattuk kell fel a nap.

okt. 24. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyrészt fél centi kicsi. Nekem baromi kicsi kocka alakú a körmöm, de szabályos kis kocka, és fél centi hozzá csak azt éri el, hogy a babakezem női kéznek néz ki.

Másrészt fél centi szerintem csak géllakk lesz saját körömre, nem műköröm.

Nekem most 2-2 ujjon pók van, 1-1-en szellem, és 1-1-en "vér" csöpög. Szerintem ha fiú vagy, ez téged baromira hidegen hagy. De akkor is, ha nő vagy. Akkor tetszene, ha érdekelnek a körmök.

Hallottál már férfitól olyat, hogy "fuh, de szexi csak, nézd a körmeit"? Én nem. Nem hiszem, hogy a férfiakat a legkevésbé érdekelné.

okt. 24. 11:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már főiskola óta van zselés körmöm, alatta igazi hossza van a körmömnek. Mindig halvány rózsaszín és gömbölyűre van csiszolva. Pici csillogót kérek bele. Anno vendéglátoztam és ott megszoktam a szolidabb körmöket. Én magam miatt csináltatom a körmömet. Sokkal jobban bírja, mintha sima lakk lenne és nem kell reszelgetnem. Kiráz a hideg a köröm reszeléstől , ráadásul a körmöm időszakonként széltében is nő nagyon csúnyán, de zselé segít rajta és nem hagyja "elszabadulni."

Férjem is így ismert meg. Sose kérdeztem tőle, hogy szerinte milyen körmöm legyen akár szín vagy minta vagy milyen formája legyen.

okt. 24. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
Csak a lányok görcsölnek rajta, a hapsikat nem nagyon érdekli a téma.
okt. 25. 00:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Vannak nők, akik azért, mert tetszik nekik, szeretnék ránézni, szeretik a rituálét, hogy elmennek a körmöshöz megcsináltatni.

Vannak olyanok, akik tetszeni akarnak ezzel a férfiaknak, vagy más nőkkel vetekedni. Engem valahogy sosem érdekelt ez a köröm téma, sose adnék ki rá többezet forintot néhány hetente.

Tudom, hog, a pasiknak sem emiatt tetszik egy nő, aki meg körömfétises férfi létére, az nem is kéne.

Az meg, hogy más nők mit gondolnak rólam, végképp nem érdekel, már rég nem vagyok ilyen gyerekes szinten.

okt. 28. 10:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!