Miért gáz ha egy csajszinak szőrös a keze?
Figyelt kérdés
olvastam neonon ezt a cikket... és nem értem miért gáz ez :S
nekem is szőrös persze nem nagyon sűrű,és nem annyira fekete inkább barna,de nem érzem gáznak és nem is érzek késztetést arra hogy ott is borotválkozzak
2010. nov. 4. 14:08
1/10 anonim válasza:
Nekem nincs bajom ezzel, de magamon van mikor zavar, ezért leszoktam borotválni a kezem, bár így meg gyorsabban nöl.. úgyhogy erre nincs megoldás. Van aki szerencsétlenebb ebben a dologban...
16/L
2/10 anonim válasza:
Nekem nem ciki. Habár ha egy szőrös hónalj/láb kilátszik, az már ciki.
Valamit írni kellett.
3/10 anonim válasza:
nem ciki de ha valaki el akarja távolítani semmiképp ne borotválja mert nagyon csúnya lesz csak gyantával v epilátorral ajánlom
4/10 anonim válasza:
Miért, talán esztétikus a sötét kanszőr egy nőn? Ugye, hogy nem.
5/10 anonim válasza:
Egy ideig én is epiláltam,de már nem csinálom!Úgy vagyok vele hogy ha valakinek nem tetszik az nem néz rá!!Persze a lábam,hónaljam,meg intim részen szőrtelenítek...
6/10 anonim válasza:
Sose epilálnám a karom, szeretem így szőrösen
7/10 anonim válasza:
Nagyon gáz egy újságban!!! Viszont ez nem azt jelenti, hogy egy tininek is le kell szedni.
A megoldás nekem a gyanta 4-6 hetente. Otthon is elvégezhető. Amúgy karcsúsítja a kart, ha nem szőrös.
8/10 anonim válasza:
Én kb 12 éves korom óta szedem...undoritó, a hajamon kivül nincs rajtam szőr.
9/10 anonim válasza:
22:03 és mások is szeretik amúgy ha van 1pici az annyira nempara de ami emmán van az pföjj márbocs :/
10/10 anonim válasza:
Alapban nem vagyok egy szőrös típus, de ha az lennék, tennék róla biztos. Esztétikusabb. Epilálót vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!