Melyek a nagy illatfelhőjű parfümök?
Parfümöt szeretnék venni, olyan érdekelne ami 100 vagy 50ml
30k körüli keretben ami tényleg nagy illatfelhőt hagy maga után
A 100-as boltos pacsulit ajánlanám, ha a feltűnés a lényeg.
Na azt 100 méterről is érezni lehet és még fél óra szellőztetés után sem megy ki a szaga...
A parfümnek nem ez a lényege.
fragrantica.com
Ez a legnagyobb internetes parfüm enciklopédia.
Rákeresel egy illatra és több százan, ezren, akik próbálták vagy rendszeresen használják szavazhatnak. A sillage résznél lehet látni, hogy ha a többség a strong vagy enermous-t jelölte be, akkor ez a parfüm nagy valószínűséggel erős illatfelhővel rendelkezik.
Kérdező, valószínűleg nem nagyon tudod még, milyen az az óriási illatfelhő.
A Fragranticán “enermous”-nak jelölt illatok jellegzetessége nem csak az, hogy még mosás után is marad rajta a ruhán, hanem az is, hogy rendkívül fejfájdítóak. A környezetednek is, és főleg neked, aki “benne” vagy a felhőben.
Én is a tartós illatokat szeretem, amiket egész nap érzek magamon, de a “strong” jelzős nekem pont elég. Ezekről nem akar szétdurranni az agyam egész nap.
Ezért kérlek, bármennyire vonzó, extrait de parfum-öt semmiképp ne válassz, maximum kis mintában, és felelősségteljesen használva.
Az eau de parfum jobban kihasználható.
A másik pedig az, hogy tömény illatokból nem kell ekkora mennyiség. Ha egy kis minta tűjével odakensz, már az is erőteljes.
Van egy 50 ml-es Montale parfümöm. 4 éve használom, és még mindig van benne. Így 100 ml abszolút felesleges.
Jobban jársz több kicsi travel size-val, és akkor még váltogathatod is.
#6: Sok illatnál külön vannak feltöltve az évjáratok, így azokat is ennek megfelelően lehet értékelni. De sajnos nem mindegyiknél.
Az 1889-es Jicky is teljesen más már, mint az új. Amit amúgy megvettem, és mindennél jobban imádom. De az eredeti “vintage” receptúrát már sajnos nem tudom megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!