Mod Vanilla (Ariana Grande) parfüm vélemények?
Nem tudok bemenni tesztert kipróbálni, így “vakon” rendelném meg. A leírás alapján tetszene, még a ti véleményetekre lennék kíváncsi. Tartós? Gondolom a vanília a legdominánsabb benne, de a szilva és a frézia érződik?
A legtöbb korábban megjelent Ariana parfüm tetszett, pl. Ari, Thank u next, Sweet like candy.
Próbáltam, de nem vagyok jó véleménnyel róla.
A tartóssága miatt nem kell aggódni, ugyanis iszonyat tömény.
Ha egy jó, de megfizethető vaníliás parfümöt szeretnél, inkább válaszd Billie Eilish első illatát. Az sokkal jobb.
Ebben ugyanis nem a vanília dominál, hanem gejl vaníliás cukor.
Rettenetesen erőszakos, fejfájdító illat. Nem tudtam még felfújni úgy, hogy ne tört volna rám migrén szerű fejfájás.
Nem szimplán a töménységgel lehet a baj. Használok ennél jóval tartósabb illatokat is, amiktől semmi bajom. De ezzel valami tényleg nem stimmel.
A Mod Blush nekem sokkal jobban bejött. Igaz, az gyümölcsösebb, és inkább az Ari vonalára hasonlít.
A Mod Blush tényleg jó, abból már elhasználtam egy kis üveggel. :) Billie illata viszont csalódás volt… biztos az én bőrömön nem bírt úgy teljesíteni, mert annyi jót olvastam róla de rajtam nagyon furcsa volt.
Köszönöm a válaszod #1! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!