Kivel jönnél össze ha a világon bárkit választhatsz?
csak írj egy nevet meg a korod és nemed!
lehet celeb,hétköznapi bármi csak egy nevet ha sztár a teljeset ha nem akkor a keresztnevét!
köszi
Ian nagyon helyes!! :D(L)
én nem szeretem C.Ronit de ízlések és pofonok ;)
ha külső szerint kéne választani, akkor kövezz meg, de én Fenyő Ivánnal:) Nekem mint pasi külsőleg nagyon bejön:)
Viszont kizártnak tartom, hogy vonzó személyisége van, meg hát nem is ismerem.
Szóval ha úgy összességében kéne valakit mondanom, akkor az egész egyszerűen Álmaim Pasija lenne. Külsőleg belsőleg megfelelő személy.
Hmm...azzal a sráccal, akibe 3 évig szerelmes voltam tinikoromban, de sosem jöttem össze vele.
"hírességek" közül Juha Kylmänen, Cillian Murphy :D 21/L
Nevet nem írok. De van egy srác, aki a legelső pillanattól fogva elvarázsolt. (Mondjuk ez inkább rajongás, mint szerelem.) A tekintete, a mozdulatai, a jelenléte... Képes lettem volna órákig csak nézni őt: az orra ívét, a mosolygós szemét, a finom ívű száját, a hullámokat a hajában... A bőre illata pedig... Amikor egyszer éreztem, azt hittem, menten elájulok. Egyszerűen megbabonázott az egész lényével. (Pedig sohasem voltam egy fanatikus típus.) És tudom, hogy nem lesz köztünk soha semmi - és lehet, hogy jobb is így -, de a mai napig csodálattal nézek rá. Na, én őt választanám. =)
Nem szeretem a Twilight-ot, de ha hasonlítani kellene, valami olyasmi lehet, mint Bella "csodálata" Edward iránt. XD
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!