Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az amouage...

Mi a véleményetek az amouage parfüm másolatáról?

Figyelt kérdés

Mennyire tartós?

Illetve Debrecenben hol lehet kapni ahol mindig fel is lehet töltetni?

szept. 16. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Az Amouage egy ománi luxus parfümház. A fragranticán 134 illatuk van fent. Melyikre gondoltál?
szept. 17. 10:17
 2/3 anonim ***** válasza:
En voltam Omanban az Amouage parfümgyartonal, kiprobaltam rengeteg parfümjüket. Te ismered, probaltad mar? Nagyon nem europai orrnak valok! Gyönyörü az üvegjük, az aruk az egekben vannak, de komolyan, ilyen draga parfümöket meg nem lattam. Azonban az illatuk nagyon penetrans, durva, eröszakos, es nem kellemes. Persze, ha ezeket szereted, akkor jo. A masolatokrol nincs tapasztalatom, de biztos eszre lehet venni a különbseget.
szept. 20. 08:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Hamisítvány semmiképp ne vásárolj.

Én megtaláltam az egyik legnagyobb kedvencemet az Amouage darabjai között (Blossom Love), de egyet tudok érteni az előzővel, miszerint a luxus arab stílusú parfümök (nem csak az Amouage, a Montale is) ESZEMENT TÖMÉNYEK. Ha egy kis tűvel kensz belőlük, már annak is napokig a ruhán marad a helye, de mosás után is érződhet.

Rendkívül tartós illatok, így ha fújsz belőlük… na, az már tényleg agyhalál. Egész nap fájni fog a fejed.

Az ennyire tömény illatoknál a kis mintákat javaslom. A Neroliból lehet rendelni. Így eredeti parfümöd lesz elhasználható mennyiségben, költséghatékony forrásból, és egy üveg áráért legalább 5-20 parfümöt is kipróbálhatsz.

szept. 20. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!