Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van ennyi nőnek megcsiná...

Miért van ennyi nőnek megcsináltatva a szája? Szerintük ez vonzó?

Figyelt kérdés
Én nem értem, hogy miért jó ez. Annyira mű lesz egy nőnek tőle a feje, szerintem borzasztó. Tegnap voltam moziba és amikor a jegyért álltam sorba, kb. 6-ból 3 nőnek fel volt töltve a szája, de mind annyira természetellenesnek hatott, hogy borzasztó. A lányok tényleg azt hiszik, hogy ettől lesznek szépek? Vagy ez csak valami divat, hogy ne lógjanak ki a sorból?
szept. 14. 11:11
1 2
 1/15 Fragments of Fantasy válasza:
81%

Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány ilyet láttam az elmúlt 1 hónapban. Tehát annyira nem gyakori dolog ez, pedig én azért elég sok emberrel szoktam találkozni nap, mint nap.

Azt nem tudom, hogy más mit hisz, de akinek a szája meg van csináltatva ott valószínűleg más is megvan. Szerintem a szájfeltöltés nem szép.

szept. 14. 11:16
 2/15 anonim ***** válasza:
52%
Működik a marketing.
szept. 14. 11:16
 3/15 A kérdező kommentje:
#1 rengeteg látni Pesten. Ha figyeled a nőket egy plázában mondjuk fél óra alatt 20-30 ilyen nőt biztos találsz.
szept. 14. 11:34
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
Mert divatosnak hiszik. A divatban meg logikát ne keress! Akárhogy is reklámozzák, nem a egyén érdekeit képviseli. 🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑
szept. 14. 11:37
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
Ocsmany. A termeszetes nok a szepek.
szept. 14. 11:46
 6/15 anonim ***** válasza:
94%

Divat, szépnek gondolják vele magukat, nem akarnak kilógni a sorból. Ugyanaz, mint a póthaj, műköröm, műszempilla.

Az insta, a tiktok, a tinder mind az ilyen nőket bálványozza, őket követik nemcsak a nők, férfiak.

Csináltam egy tesztet, egyszer én is megcsináltattam az összes műizét a számon kívül és nyitottam egy instát. Be is jelölgetett sok pasi. Utána, mikor leszedettem a cuccokat és tettem ki rövidebb hajjal képeket, sorban kikövettek.

Elvárás, ha nem vagy ugyanolyan, mint a többi, nemcsak a nők, a pasik is kigolyóznak, "offolnak", "red flag" leszel.

Ha van egyéniséged, kiközösítenek.

Ha mersz különbözni, megvetnek.

Nemrég olvastam egy platformon, hogy a tinik fehér nike zoknit hordanak fekete csíkkal és aki véletlenül fekete zoknit húz fehér csíkkal, az ki van utálva.

Vicc az egész.

Nekem allergiám van egy kajára, az a tünete, hogy feldagad a szám. Számomra irtó rossz érzés, hogy feszülnek az ajkaim, alig tudok normálisan beszélni velük (próbálj meg 2 virslivel mosolyogni, fintorogni).

A férfiak érdekesek, mind azt mondja, hogy fúj, nem tetszik, mégis ezeket a nőket követik, nekik írnak, szóval nem értem, hogy van ez.

szept. 14. 12:24
 7/15 anonim ***** válasza:
45%

Valjuk be imádjuk őket ezért. Persze a természetesebb nők is vonzóak, de én még egy haveromtól se hallottam

hogy visszautasított volna egy dekoratívra kreált hölgyet.

szept. 14. 12:37
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is nagyon gáz. Én is relatíve sokat látok, bár lehet azért, mert ezek annyira természetellenesek, hogy kapásból kiszúrom őket. Borzasztóan szánalmasnak tartom őket, és kicsit sem vonzónak, kifejezetten undort váltanak ki belőlem.
szept. 14. 12:40
 9/15 anonim válasza:
78%
A teltebb ajak szebb, ez ami most megy, ez már durva. Nekem ez már nagyon nem tetszik. Mindenhol ugyanaz az egyforma egyen szilikonszáj jön szembe. Édes felüdülés ha természetes ajkakat látok.
szept. 14. 12:44
 10/15 anonim ***** válasza:
38%

Íme egy "szépség":

[link]

szept. 14. 14:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!