Miért van ennyi nőnek megcsináltatva a szája? Szerintük ez vonzó?
Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány ilyet láttam az elmúlt 1 hónapban. Tehát annyira nem gyakori dolog ez, pedig én azért elég sok emberrel szoktam találkozni nap, mint nap.
Azt nem tudom, hogy más mit hisz, de akinek a szája meg van csináltatva ott valószínűleg más is megvan. Szerintem a szájfeltöltés nem szép.
Divat, szépnek gondolják vele magukat, nem akarnak kilógni a sorból. Ugyanaz, mint a póthaj, műköröm, műszempilla.
Az insta, a tiktok, a tinder mind az ilyen nőket bálványozza, őket követik nemcsak a nők, férfiak.
Csináltam egy tesztet, egyszer én is megcsináltattam az összes műizét a számon kívül és nyitottam egy instát. Be is jelölgetett sok pasi. Utána, mikor leszedettem a cuccokat és tettem ki rövidebb hajjal képeket, sorban kikövettek.
Elvárás, ha nem vagy ugyanolyan, mint a többi, nemcsak a nők, a pasik is kigolyóznak, "offolnak", "red flag" leszel.
Ha van egyéniséged, kiközösítenek.
Ha mersz különbözni, megvetnek.
Nemrég olvastam egy platformon, hogy a tinik fehér nike zoknit hordanak fekete csíkkal és aki véletlenül fekete zoknit húz fehér csíkkal, az ki van utálva.
Vicc az egész.
Nekem allergiám van egy kajára, az a tünete, hogy feldagad a szám. Számomra irtó rossz érzés, hogy feszülnek az ajkaim, alig tudok normálisan beszélni velük (próbálj meg 2 virslivel mosolyogni, fintorogni).
A férfiak érdekesek, mind azt mondja, hogy fúj, nem tetszik, mégis ezeket a nőket követik, nekik írnak, szóval nem értem, hogy van ez.
Valjuk be imádjuk őket ezért. Persze a természetesebb nők is vonzóak, de én még egy haveromtól se hallottam
hogy visszautasított volna egy dekoratívra kreált hölgyet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!