Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vettem egy ugyanolyan táskát...

Vettem egy ugyanolyan táskát mint ami az osztálytársamnak van szerintetek megutál ezért vagy valami?

Figyelt kérdés
Szóval nagy nehezen találtunl táskát és egy fekete puma táska 6 k-ért sikerült megvenni elég jó és még olcsó is volt szerimtetek megutálna ezért?

szept. 10. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Határozottan Vagy valami szerintem
szept. 10. 19:11
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is valami.
szept. 10. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Vagy
szept. 10. 19:15
 4/9 Metionin ***** válasza:
100%
Miért utálna meg? Nincs levédetve, hogy csak neki lehet olyan táskája.
szept. 10. 19:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem az osztálytársad, de hogyha ezért megutál, akkor utált eddig is, csak te nem tudtál róla.
szept. 10. 20:11
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem elfogadja, hogy meg tudtad venni és ennyi: örül neki.
szept. 10. 21:16
 7/9 anonim válasza:
Hát ha ezért megutál azt nem tudom megérteni. Ez egy táska. Nálunk elég sok embernek van ugyanilyen táskája, mégsincs belőle probléma. Szerintem elég egyszerű táska ahhoz, hogy ne sértődjön meg. Különben is miért csak neki lehetne ilyen?
szept. 10. 23:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ezért nem fog megutálni
szept. 11. 09:59
 9/9 anonim ***** válasza:
tökegyforma Puma táskák vannak a sportboltokban, szóval esélyes, hogy több embernek is van olyan. Az ő baja, ha ezért berág.
szept. 11. 11:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!