Parfüm szakértők/kedvelők, mit gondoltok erről a három parfümről?
Hétköznapi használatra venném, jobban kedvelem az ilyen fűszeresebb parfümöket.
Nem vagyok túl jártas a parfümök világában, ezért kérem a véleményeket.
Nishane – Ambra Calabria
Montale – Red Vetiver
Mancera – Cedrat Boise
Mivel nincs elég önbizalmad egyedül eldönteni melyik tetszik, hiába veszed bármelyiket, nem leszel elégedett.
Nem terhelhetsz idegeneket ilyen felelősséggel. Mindenkinek más ugyanis az ízlése.
Én a vetiver illatát például nagyon utáltam. Mikor a vevőnek kifújtam, rosszul voltam.
Aztán mi is ugye tesztelgettük magunkon az illatokat, hogy pulzál a bőrön. Egyszer magamra fújtam a Guerlain egyik vetiver illatát, a leszáradás után nagyon jó volt.
Szakértőként tényleg ezt mondom. Ne más tapasztalata alapján válassz. Csak a sajátod alapján.
Bármekkora parfümrajongó vagyok, ezeket pont nem próbáltam még.
De sok év tapasztalat után mondom, hogy csak te tudhatod, melyik illik hozzád, és erre kizárólag a személyes tesztelés jó megoldás.
A Neroliból tudsz rendelni kis mintákat, - az első kettőét biztosan.
Aztán vedd meg azt nagyban, ami tényleg tetszik magadon.
Jóval olcsóbb, mint egy vakvásárlás.
Szuper, köszönöm a válaszokat.
Igazából, a márka minőségre lettem volna kíváncsi, csak nem konkretizáltam. Tartósak-e stb.
Nyílván az, hogy tetszik-e az illat, az nem a ti reszortotok. Ez teljesen jogos. :)
Tapasztalatból mondom, hogy ennyire tömény parfümökből elég a kis minta vagy a 10 millis travel size is.
Nagyon kevés kell belőle. Ha üveget veszel, nem biztos, hogy el tudod használni lejárat előtt, bármilyen magas minőségű termék.
Inkább többet veszek kis mennyiségben, így mindig friss, az illatpalettám pedig állandóan megújuló és változatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!