Iskolai úszásnál kell szörteleníteni az intim területet?
Figyelt kérdés
szept. 8. 09:14
2/13 anonim válasza:
Nem fogja gátolni az úszást az intim szőrzet.. Nem értem a kérdés lényeget amúgy.
3/13 anonim válasza:
Nem kell de ma már a lányok és fiúk nagy része odafigyel erre és borotválja
Jobb az ha az úszónadrágból nem lóg ki fél kilométer fanszőr
6/13 anonim válasza:
Gondolod, hogy meztelenül fogtok úszni? Vagy honnan derülne ki?
7/13 anonim válasza:
Bírom, amikor valaki azt sem tudja, az ellenkező neműeknek alap esetben mely tájakon szokott nemi szőrzet nőni.
8/13 anonim válasza:
5-ös vagyok..... Le lettem pontozva, és nem értem miért..... Kkedves kérdező, ha neked problêma a higiénia betartása, és eldöntötted, hogy nem bortválod, a kérdésed tök felesleges, jelenteni fogom a kérdést...
10/13 anonim válasza:
Nem kellene,viszont nálunk kibeszélték,csúfolták,akinek szőrös volt.A gyerekek tudnak ám gonoszak lenni, meg hát manapság azért a többség szokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!