Ha kiszedtem a daith piercingeth, visszafog forrni a helye?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elegem lett és kiszedtem a daith piercinget. Augusztus 27-én szúrattam, nem fogadta be a fülem, mert folyamatos gyulladásba volt. Kiszedtem magamnak, lefújtam fertőtlenítővel a fülem. Vissza fog forrni a fülem szerintetek? Mennyi idő lesz majd?szept. 7. 21:45
1/6 anonim válasza:
Most augusztus 27-én..? Hát azért te se nagyon adtál időt neki... ezeknek kell idő a gyógyuláshoz, nem pár nap, hanem jópár hónap. Amúgy persze, most lett szúrva, pár órára kiveszed és már vissza se tudod rakni.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, most. Direkt megvettem az Octenisept sprayt, mert azt mondták az a legjobb. Azzal fújtam napi 5x, olyan szépen levitte a gyulladást. Erre most nem vissza begyulladt? De még hogy fájt is…
szept. 7. 22:30
4/6 Metionin válasza:
Azt vágod, hogy a porc piercingek kb. 1 éven át gyógyulnak? A látszólagos gyógyulás, amikor már nem fáj, nem duzzadt is hónapokba telik. Hülyeség volt így megcsináltatni, ha ezt nem vállalod vele. Nekem a több évesek közül is van, ami bedurran ha pl. beteg leszek vagy néha ha megjön. Be fog forrni idővel, persze, ilyen frissen elég pár nap.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem egészen mást mondott a piercinges, aki szúrta. Azt mondta 3 hét a gyógyulási idő és hogyha rendesen, napi 5x kezelem Octenisepttel, akkor nem szabadna gyulladtnak lennie. Az enyém először még gennyes is volt.
Szóval nekem semmilyen 1 évet nem említettek. Ha említettek volna, meg sem csináltatom.
szept. 7. 23:26
6/6 anonim válasza:
Az én piercerem az összes piercingemre a tengeri sót ajánlotta. Kevés vízben fel kell oldani egy kis kanál tengeri sót és azzal kenegetni. Van jó pár porcos piercingem, nagyon rövid idő alatt meggyógyultak tőle. Persze ennyi idő nem elég, amit te adtál a tiédnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!