Teljesen tanácstalan vagyok? Milyen szemüveget válasszak?
Előre is elnézést kérek, ha rossz témakörbe írtam, de csak ezt találtam megfelelőnek...
Szóval az a helyzet, hogy 13 éves lány vagyok, és ma derült ki, hogy rövidlátó vagyok és szemüveget kell viselnem. Nagyon félek, hogy mit szólnak majd az osztálytársaim.
A másik "probléma", hogy nem tudom, milyen szemüveg illene hozzám?! Ebben kérném a segítségeteket! Írok pár adatot magamról, vagyis az arc-, és fejformámról:
- kicsit kreol a bőröm (nem vagyok roma),
- barna szemem, és barna hajam van,
- a fejem inkább kerek, mint hosszúkás.
Azt ajánlották, hogy világosabb színű keretet válasszak, mert az vidámabb hangulatú.
Tudnátok segíteni? Esetleg képet is mutathattok?
Figyelj, hiába írod le, hogy hogy festesz... Be kell menni az optikába, és próbálgatni kell őket, és amelyikben tetszel magadnak, az a jó!
Nekem is volt elképzelésem, milyet szeretnék, de amikor olyat próbáltam... háááát... ritka sz*rul állt a fejemen...
Én 5 éve vagyok rövidlátó, ez már a 4. (!) szemüvegem, mert az előzőket kinőtte a fejem, és elálltak a szárai O_o
Remélem, már nem nő tovább a búrám... xD
A mostani szemüvegem 34.000 Ft volt, és nekem azt mondták, hogy az jó ár... Mondjuk eléggé szívtam a fogam, de hát mit tudok csinálni? Fényérzékeny is a szemem, így sötétedős lencsét kértem, de még csak nem is a legdrágább keretet választottam.
Egyébként meg kit érdekel, mit gondolnak az osztálytársak? Ne másnak akarj megfelelni/tetszeni, hanem magadnak! Az, hogy más mit mond, már részletkérdés.
Egyébként én egyszer láttam skót kockás szemüvegkeretet!!! Rohadt jól nézett ki! :D
ha kerek az arcod akkor szögletes és hosszúkás szemüveget ajánlom :)
nekem az osztálytársaim meglepődtek de már megszokták :D van aki fel sem ismer már szemüveg nélkül xD -.-"
jah és nekem 10-11 éves korom óta van már szemüvegem :D nekem nagyon tetszik
előző voltam
14/l
jah és merd bátran hordani akimeg kicsúfol érte azt sz@rd le magasról
örülök neki h sikerült választanod és h tetszik is ^^
majd elmondod mitszólnak hozzá az osztálytársaid? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!