Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megéri elmenni erre a Playboy...

Megéri elmenni erre a Playboy "válogatásra"? Lent, olvasd el!

Figyelt kérdés

Szóval volt egy versenyszerű dolog nálunk, neten kellett jelentkezni, képet felrakni és szavazatok meg zsűri stb., kb 25O lányból 15 jutott tovább, köztünk én is. A döntő másik városban lesz, az ország másik felében, kellene utaznom jó sokat vonattal.

A nyeremény egy Playboy fotósorozat lenne plusz címlap a decemberben megjelenő naptárban, amit az újsággal lehet kapni.

Na szerintetek? És persze nem biztos nyernék vagy ilyesmi... Ha akarjátok, linket is tudok küldeni privátban és megnézhetitek az egész dolgot. :) Sőt még meg is mondhatjátok ki tetszik nektek legjobban, és majd elárulom melyik lány vagyok én. :D

2010. nov. 3. 03:16
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

De lehet több képet is nézni, csak rá kell kattintani a "vezi mai multe poze"-re.

Na most akkor nem tudom mit csináljak.... Kérlek még írjatok!

2010. nov. 3. 11:04
 12/32 anonim ***** válasza:
a lovelyana vagy mi a neve nem rossz. az a szofia olyan mint egy gonosz bab es nem is szep. en teged valasztanalak es nem azert mert te kerdezted. vagy te vagy az a lovelyana. a tobbi labdaba se rughat.sok sikert!
2010. nov. 3. 11:13
 13/32 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2010. nov. 3. 11:28
 14/32 Fülünyúl ***** válasza:

A kép abszolute rossz, nem ad valós képet az alakodról, az arcod egyáltalán nem látszik. Még a művészi jelzőt sem lehetne ráaggatni, mert annak is csapnivaló. Az esélyek pedig múlnak a jó képen is, érdemes lett volna ebbe több energiát és odafigyelést befeccölni.

Mondom ezt neked mint 8 éve hivatásos modell (nem akt, nem szex, nem poresz).

Amúgy a playboy-jal csak okosan. Ha vetkőzöl, az életben le nem vakarod magadról a "k*rva" jelzőt, mindenki pénzért mindenre kapható ribinek fog tartani. Ha részedről ez bevállalható dolog, akkor sok sikert kívánok a folytatáshoz is!

2010. nov. 3. 12:36
 15/32 anonim ***** válasza:
utolso nem ertek veled egyet.
2010. nov. 3. 12:39
 16/32 anonim ***** válasza:

Sztem Te vagy a legszebb, van esélyed rá. Menj el.. egy próbát megér. ;) :) Ahogy a képeidet nézem nem tűnsz egy buta libának, ez jó pont. ;)

DE

Az utolsó válaszolónak igaza van.. a vetkőzős képekről mindenkinek meg van a véleménye és sokan nem épp a legjobb jelzőket aggatják rájuk..

Bár ha téged nem zavar.. h is mondjam.. mértékkel vetkőzöl xD akkor sztem vágj bele!

Sok sikert hozzá! :)

2010. nov. 3. 12:44
 17/32 anonim ***** válasza:
12:36-ra értettem, bocsi.
2010. nov. 3. 12:45
 18/32 A kérdező kommentje:
Húha, hát elbizonytalanodtam, nem a vetkőzéssel kapcsolatban, hanem úgy egyébként... :) Most nem tudom...
2010. nov. 3. 13:10
 19/32 anonim ***** válasza:
Mit mondjak.. elég gyenge felhozatal. Biztos vagy te abban, hogy Playboy fotózásra mész és nem valami átvágás az egész? Mert ezek a lányok (főleg az első) nagyon messze állnak ahhoz ahogy a Playboy-ban szereplő lányok kinéznek. Én félnék, hogy kivisznek külföldre, elveszik az útlevelemet és haza sem tudok jönni többet, mert olyan kamu szaga van a dolognak, számomra legalábbis.
2010. nov. 3. 18:00
 20/32 A kérdező kommentje:
Komolyan? De van olyan szabályzat is meg minden...nem tudom na...
2010. nov. 3. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!