Megéri elmenni erre a Playboy "válogatásra"? Lent, olvasd el!
Szóval volt egy versenyszerű dolog nálunk, neten kellett jelentkezni, képet felrakni és szavazatok meg zsűri stb., kb 25O lányból 15 jutott tovább, köztünk én is. A döntő másik városban lesz, az ország másik felében, kellene utaznom jó sokat vonattal.
A nyeremény egy Playboy fotósorozat lenne plusz címlap a decemberben megjelenő naptárban, amit az újsággal lehet kapni.
Na szerintetek? És persze nem biztos nyernék vagy ilyesmi... Ha akarjátok, linket is tudok küldeni privátban és megnézhetitek az egész dolgot. :) Sőt még meg is mondhatjátok ki tetszik nektek legjobban, és majd elárulom melyik lány vagyok én. :D
De lehet több képet is nézni, csak rá kell kattintani a "vezi mai multe poze"-re.
Na most akkor nem tudom mit csináljak.... Kérlek még írjatok!
A kép abszolute rossz, nem ad valós képet az alakodról, az arcod egyáltalán nem látszik. Még a művészi jelzőt sem lehetne ráaggatni, mert annak is csapnivaló. Az esélyek pedig múlnak a jó képen is, érdemes lett volna ebbe több energiát és odafigyelést befeccölni.
Mondom ezt neked mint 8 éve hivatásos modell (nem akt, nem szex, nem poresz).
Amúgy a playboy-jal csak okosan. Ha vetkőzöl, az életben le nem vakarod magadról a "k*rva" jelzőt, mindenki pénzért mindenre kapható ribinek fog tartani. Ha részedről ez bevállalható dolog, akkor sok sikert kívánok a folytatáshoz is!
Sztem Te vagy a legszebb, van esélyed rá. Menj el.. egy próbát megér. ;) :) Ahogy a képeidet nézem nem tűnsz egy buta libának, ez jó pont. ;)
DE
Az utolsó válaszolónak igaza van.. a vetkőzős képekről mindenkinek meg van a véleménye és sokan nem épp a legjobb jelzőket aggatják rájuk..
Bár ha téged nem zavar.. h is mondjam.. mértékkel vetkőzöl xD akkor sztem vágj bele!
Sok sikert hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!