Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Debrecenben melyik tetoválót...

Debrecenben melyik tetoválót érdemes elkerülni?

Figyelt kérdés
És melyik az a hely, ahol normális a tetováló és szépen is dolgozik?
2010. nov. 2. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
most akkor azt kérdezed melyiket kerüljük el, vagy melyiket ajánljuk?
2010. nov. 3. 03:02
 2/7 A kérdező kommentje:

A kettőre választ adni nem lehetséges?

Akkor írd azt, amelyiket tudod...:D

2010. nov. 3. 07:49
 3/7 A kérdező kommentje:

Elmagyarázom:

"hozzá nem érdemes menni mert sz@rul dolgozik, inkább ajánlom Neked a ... valakit)

Szerintem eléggé érthető:D

2010. nov. 3. 07:51
 4/7 SzilKa ***** válasza:
100%

nem vagyok debreceni, de a neten már sikerült belebotlanom a testimesék tetováló (debreceni az illető) weboldalába, na hozzá semmiképpen ne menj...

Egyébként amikor találsz egy szalont, előbb nézz utána, milyen tetoválásokat csinált addig a tetováló, kérd el a portfólióját, vagy nézd meg a weboldalán a képeit!

2010. nov. 3. 12:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Utána szoktam nézni, csak az is érdekelne, hogy milyen maga a tetováló, mert hát, senki sem szeretne egy lekezelő, bunkó emberrel tetováltatni, szerintem:D

Akkor egy már kilőve! Köszi:)

2010. nov. 3. 13:01
 6/7 anonim válasza:

Crazy banana! Nah oda ne menj!

Egy srác aki a nyelvpiercingemet csinálta, mesélte, hogy a Crazy-ben készült tetkókat álltalában ő javítja vagy egészíti ki és sokan panaszkodnak is a Crazy-re!

Jelzem, hogy ezt csak tőle hallottam! Nekem nincs tetkóm így nem tudom!

2010. nov. 22. 14:01
 7/7 anonim válasza:

A testimeséket én is elkerülném a helyedben...

Amelyik szalont nagyon ajánlom: Lucky Tattoo, nekem az összes tetkóm onnan van, én máshova tuti nem fogok menni. Nézz rájuk interneten, szerintem meggyőző.

2010. dec. 2. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!