Debrecenben melyik tetoválót érdemes elkerülni?
A kettőre választ adni nem lehetséges?
Akkor írd azt, amelyiket tudod...:D
Elmagyarázom:
"hozzá nem érdemes menni mert sz@rul dolgozik, inkább ajánlom Neked a ... valakit)
Szerintem eléggé érthető:D
nem vagyok debreceni, de a neten már sikerült belebotlanom a testimesék tetováló (debreceni az illető) weboldalába, na hozzá semmiképpen ne menj...
Egyébként amikor találsz egy szalont, előbb nézz utána, milyen tetoválásokat csinált addig a tetováló, kérd el a portfólióját, vagy nézd meg a weboldalán a képeit!
Köszönöm a választ!
Utána szoktam nézni, csak az is érdekelne, hogy milyen maga a tetováló, mert hát, senki sem szeretne egy lekezelő, bunkó emberrel tetováltatni, szerintem:D
Akkor egy már kilőve! Köszi:)
Crazy banana! Nah oda ne menj!
Egy srác aki a nyelvpiercingemet csinálta, mesélte, hogy a Crazy-ben készült tetkókat álltalában ő javítja vagy egészíti ki és sokan panaszkodnak is a Crazy-re!
Jelzem, hogy ezt csak tőle hallottam! Nekem nincs tetkóm így nem tudom!
A testimeséket én is elkerülném a helyedben...
Amelyik szalont nagyon ajánlom: Lucky Tattoo, nekem az összes tetkóm onnan van, én máshova tuti nem fogok menni. Nézz rájuk interneten, szerintem meggyőző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!