A piercing szuratáshoz, lövetéshez mindenféleképp kell nyilatkozat?
mára volt időpontom egy szalonba, de halál nyugodtan elküldtek, mert egy nyilatkozatot nem töltöttem ki (amit elvileg elküldtek nekem emailbe - sose láttam).
A vicc, hogy régesrég nem vagyok màr kiskorú, így nem is értettem. De a vége az lett, hogy piercing nélkül távoztam, mert nem csinálták meg.
Ennyire komolyan vennék, hogy mindenkitől kell beleegyező nyilatkozat szuratás előtt? Mert teljesen abszurdnak tartom, hogy 33 évesen ilyeneket töltögessek.
Szia!
Mivel egy 8 napon túl gyógyuló, sőt erőszakos testi sértésnek minősülhet a piercing szúrása, így igen, kell egy beleegyező nyilatkozat, hogy te akarod, tisztában vagy xyz-vel...stb.
De ezt egy normális szalon ott helyben adja oda és van időd elolvasni, kitölteni, aláírni.
Igen, egy jó piercinges kér ilyet.
Nem csak azért, hogy ne pereld be.
Mert fontos neki, hogy az emberek értsék mi van, és az is, hogy ne csak úgy barmoljon bele a világba, hanem tudja milyen komplikációk lehetnek.
Csupa ilyesmit kétdeznek.
Hogy szívrohamod lesz-e, elvetélsz-e, józan vagy-e, patakokban vérzel-e majd, epilepsxiás vagy-e, hogy allergiád van-e, cukros vagy-e, van-e immunrendszert igénye vevő betegséged...
Ahol NEM kérdeznek, az egy gáz hely.
Ott valszeg nem érdekli őket a kliensek jóléte, hogy jó munkát ad-e ki a keze közül.
Bizony tudnak lenni ilyen helyeken is vészhelyzetek, valaki elájul, berohamozik, lefejeli a tükröt, és ilyenkor jó lenne ha tudnák mit kezdjenek vele.
Miért a kiskorúság lenne a nyilatkozat oka?
Felnőttként nem lehet problémád vele?
Szerinted ha lát átlag napi 15-20 embert, és te három hét múlva hívod, hogy van ez a kiütés körülötte, tudni fogja ki a f@szom vagy?
Ilyenkor a piercinges visszanézi a papírmunkát, allergia, ekcéma, gyógyszer van-e rajta, az okozhatja-e.
Ha nincs papírmunka, nem fog emlékezni rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!