Sziasztok! Úgy emlékszem tavaly abban a hónapban amikor születésnapom van kaptam egy végösszegi kupont a DM alkalmazásban, viszont most nem jelenik meg semmi ehhez hasonló..
Szeptember végén van a születésnapom szóval még nincs egy órája, hogy új hónap lett, így remélem a napokban csak lesz ilyen kuponom mert már hetek óta készülök egy nagyon nagy bevásárlásra ezzel a kuponnal..
Akinek nemrég volt születésnapja kapott bármilyen kupont? Ha igen mikor kapta meg a születésnapjához képest?
ADHAT. Véletlenszerűen van aki kap, van aki nem. Amúgy meg édesanyám szülinapja nemrég volt, hónap közepén, és azt hiszem pár napra rá kapott 10x online kupont. Amúgy most 30-áig volt 20x-os pontszorzó online, azt kellett volna kihasználnod. De szerintem októberben lesz pontszorzó.
szept. 1. 08:04
2/3 A kérdező kommentje:
A 20x pontszorzó csak online bevásárlásra volt, én más ok miatt személyesen szeretném ezt a vásárlást. Október pedig nem lesz aktuális már..
De jó tudni, hogy nem garantált ez a szülinapi kupon, mert akárhogy próbálok visszaemlékezni nekem úgy rémlik az elmúlt években mindig használtam.
szept. 1. 11:27
3/3 anonim válasza:
Azt hiszem a szülinapi kupont is van amikor "élőben" adják, de sokszor online azt is... szóval ha kapsz is kupont, lehet az se lesz megfelelő neked. :/ De amúgy ez nagyon összevissza van a DM-nél. Ez ugyanolyan, minthogy szoktak lenni olyan időszakok, mikor postán küldenek ki kuponfüzeteket, amikbe vannak extra kuponok... na azt is, van aki kap, van aki nem. Van aki már több évben is kapott, van aki még egyszer sem. Én sem kaptam soha. Szóval DM-re ilyen szempontból nem lehet számítani. A szülinapi kupon is ugyanilyen. Van aki kap, van aki nem, ez teljesen véletlenszerű.. Az hogy eddigi években kaptál, az sajnos nem jelenti azt, hogy most is fogsz. Ez amúgy eléggé butaság a DM részéről, hogy valaki kap szülinapjára, valaki nem, de hát tenni nem lehet ellene..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!